Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προσπάθεια αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές ενόψει και της αυριανής (26/4) έκθεση του S&P

tags :
ΧΑ: Προσπάθεια αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές ενόψει και της αυριανής (26/4) έκθεση του S&P
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί ξανά η ΔΕΗ η οποία πιέστηκε σημαντικά στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις και όσες εισηγμένες δημοσιεύουν αποτελέσματα
Προσπάθεια αντίδρασης ενόψει και της πιθανής αναβάθμισης από τον οίκο S&P περιμένουν οι αναλυτές στην σημερινή τελευταία συνεδρίασης της χρηματιστηριακής εβδομάδας.
Λόγω των επικείμενων αργιών του Πάσχα ο όγκος των συναλλαγών αναμένεται να είναι χαμηλός και στο επίκεντρο θα βρεθεί φυσικά ξανά η μετοχή της ΔΕΗ μετά τις μεγάλες απώλειες που κατέγραψε στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις που αθροιστικά αγγίζουν το 28%.
Από την άλλη ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα η περίοδος δημοσίευσης εταιρικών αποτελεσμάτων και ο ρυθμός δημοσίευσης έχει αυξηθεί στις τελευταίες μέρες.
Μεταξύ των εταιρειών αυτών και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ, η οποία δημοσίευσε χθες και  οι αναλυτές σημειώνουν πως ήταν ένα αδύναμο τέταρτο τρίμηνο.
Η Κρι-Κρι δημοσίευσε αποτελέσματα οριακά καλύτερα από τις εκτιμήσεις.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να ανακάμψει μετά τις χθεσινές απώλειες σε συνδυασμό με την πιθανή αναβάθμιση από τον S&P της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο όμως με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων και μικτών τάσεων που επικρατούν στις αγορές του εξωτερικού.
 
Beta
Αύριο ο S&P θα ανακοινώσει την πιστοληπτική ικανότητας της χώρας (τρέχουσα B+ με θετικές προοπτικές).
Η εγχώρια αγορά θα παραμείνει κλειστή αύριο και τη Δευτέρα λόγω των διακοπών του Πάσχα.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης