Πολιτική

Παππάς: Στη ΝΔ λατρεύουν τη Siemens και τη Novartis - Μισούν το οκτάωρο και το κοινωνικό κράτος

Παππάς: Στη ΝΔ λατρεύουν τη Siemens και τη Novartis - Μισούν το οκτάωρο και το κοινωνικό κράτος
"Σκάνδαλο είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, καθώς η τρυφηλή ζωή που διάγει, αυτός και η οικογένειά του, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από το ύψος των βουλευτικών αποζημιώσεων", αναφέρει ο Ν. Παππάς
«Σκάνδαλο είναι ο βίος, η πολιτεία και εντέλει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ.
Ο κ. Παππάς, αφού σημειώνει ότι «η ΝΔ έχει ηττηθεί στρατηγικά στα πεδία της οικονομίας και της εξωτερικής πολιτικής», τονίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έμεινε με τη σκανδαλολογία στο χέρι.
 Σκανδαλολογούν οι τρόφιμοι του Χριστοφοράκου» .
Όπως επισημαίνει ο κ. Παππάς, «σκάνδαλο είναι ο βίος, η πολιτεία και εντέλει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης», προσθέτοντας «πήρε δάνεια στο όνομα του «Κήρυκα Χανίων» και τα «πιστόλιασε».
Αύξησε τον οικογενειακό του προϋπολογισμό με χρήματα μιας offshore εταιρείας ενός αγνώστου ως τώρα εφοπλιστή, του οποίου ούτε το όνομα ξέρουμε ούτε αν «ανταμείφθηκε» με άλλο τρόπο.
Καλύπτει συνεργάτη του καταδικασμένο για ασέλγεια σε ανήλικο.
Παρέχει πολιτική στέγη σε στελέχη που εμπλέκονται στα σκάνδαλα ΚΕΕΛΠΝΟ και   Novartis».   
«Σκάνδαλο είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, καθώς η τρυφηλή ζωή που διάγει, αυτός και η οικογένειά του, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από το ύψος των βουλευτικών αποζημιώσεων.
Και η συνταγή για να διατηρείται αυτό το στυλ ζωής δεν είναι απλώς να μην πληρώνεις τα δάνειά σου ή να χρηματοδοτείσαι από offshore εταιρείες.
Πρέπει να μισείς και τους φτωχούς.
Ενώ, λοιπόν, λατρεύεις τη Siemens και τη Novartis, ζητάς να καταργηθούν το 8ωρο και το κοινωνικό κράτος, γιατί το απεχθάνεσαι», συμπληρώνει ο υπουργός.
Κληθείς να απαντήσει εάν η πρόταση μομφής της ΝΔ  κατά του κ. Πολάκη μπορεί να εξελιχθεί σε ένα debate των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, ο κ. Παππάς τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «επιλέγει να κρύβεται από τον πρωθυπουργό» και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «δεν φοβάται μόνο τον κ. Τσίπρα, φοβάται και την κοινωνία» .
 Μάλιστα, καλεί τον πρόεδρο τη ΝΔ να « τολμήσει, επιτέλους, μια δημόσια τηλεοπτική συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Έστω έχοντας μαζί και τα "σκονάκια" του.
Διαφορετικά, ας αφήσει απλώς τους "γκεμπελίσκους" που τον περιτριγυρίζουν να διακινούν fake news».
Περαιτέρω, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι η συγκρότηση του πολιτικού μετώπου ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι μια περιστασιακή επιλογή, αλλά «μια επιλογή για την επόμενη μέρα».
Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ότι οι πολίτες ξέρουν ότι όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί επί ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά μέτρα ανακούφισης  και στην πλειονότητά τους έχουν μόνιμο χαρακτήρα, αλλά και ότι «η Ελλάδα πετυχαίνει για πρώτη φορά, επί ΣΥΡΙΖΑ, υπέρβαση στόχων» και διανέμει το περίσσευμα των κόπων των πολιτών στους πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης