Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Έρχεται αιματοκύλισμα στις μετοχές – Ο Trump πήρε… το όπλο του

Phoenix Capital: Έρχεται αιματοκύλισμα στις μετοχές – Ο Trump πήρε… το όπλο του
Για κατάρρευση της Wall Street προειδοποιεί η Phoenix Capital
Την άποψη ότι έχουν καταρρεύσει πλήρως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για εμπορικά θέματα, με απτή απόδειξη την απειλή του Donald Trump, για αύξηση των δασμών σε μία σειρά κινεζικών προϊόντων, εκφράζει η Phoenix Capital σε report της.
Παράλληλα τονίζει ότι όλο αυτό το διάστημα η Fed προσπαθούσε να προετοιμάσει τις αγορές ότι θα προχωρήσει σε ένα νέο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και τελικώς θα το πράξει επειδή και η ίδια έχει πειστεί ότι οι εμπορικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Κίνας έχουν καταρρεύσει.
Τα tweets του Donald Trump αποτελούν την απόδειξη ότι η άποψη που εκφράζει η Phoenix Capital είναι σωστή, σύμφωνα πάντα με την ίδια τη χρηματιστηριακή.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Trump1.png?itok=VwsrU86Q
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Trump2.png?itok=NVku4PfW
Εκτιμά ακόμη ότι οι ΗΠΑ και Κίνα ενδέχεται να συνεχίσουν για  μερικές ακόμη εβδομάδες τις διαπραγματεύσεις, αλλά το γεγονός είναι ότι τα οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ και της Κίνας είναι εντελώς αντίθετα ... καθιστά το ενδεχόμενο μίας συμφωνίας αδύνατο.
Οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία που θα αφορούσε πραγματικά να δώσει λύσεις στα ζητήματα μεταξύ των δύο οικονομιών (η κλοπή IP από την Κίνα, η κλοπή τεχνολογίας από την Κίνα, το άνοιγμα των αγορών της Κίνας στα συμφέροντα των ΗΠΑ) θα οδηγούσαν βραχυπρόθεσμα σε κατάρρευση της κινεζικής οικονομίας.
Έχοντας αυτό κατά νου, οι αγορές, παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται ψύχραιμες, δεν θα έχουν άλλη λύση από το να καταρρεύσουν.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GPC56192.png?itok=MkL7fqZO
Όλα δείχνουν ότι η bull market έφθασε στο τέλος της και καλό θα είναι οι επενδυτές να προετοιμαστούν.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GPC56193.png?itok=CJUfzLFo

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης