Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέο μέλος στο δ.σ. του SolidarityNow ο Γιάννης Μπουτάρης

Νέο μέλος στο δ.σ. του SolidarityNow ο Γιάννης Μπουτάρης
SolidarityNow: Νέο μέλος του δ.σ. ο Γιάννης Μπουτάρης
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του SolidarityNow εξέλεξαν ομόφωνα τον Γιάννη Μπουτάρη ως νέο μέλος στο δ.σ. της οργάνωσης, τιμώντας τη συμβολή του στην τοπική αυτοδιοίκηση και την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών.
«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση καλωσορίζουμε στο SolidarityNow τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, έναν πραγματικό στυλοβάτη της κοινωνίας των πολιτών», τόνισε ο πρόεδρος του SolidarityNow Στέλιος Ζαββός.
Το SolidarityNow ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2013 με στόχο να βοηθήσει τους πληθυσμούς που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση.
Από το 2013 μέχρι σήμερα η οργάνωση πέτυχε να στηρίξει και να βοηθήσει μέσα από τις δράσεις και τα προγράμματά της, περισσότερους από 300.000 ευάλωτους συνανθρώπους μας.
Περισσότεροι από 64.000 άνθρωποι -Έλληνες, πρόσφυγες, μετανάστες- ωφελήθηκαν από τις υπηρεσίες τα Κέντρα Αλληλεγγύης μας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η οργάνωση προσέφερε στέγη και υποστήριξη σε περισσότερους από 7.000 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.
Διοργάνωσε 5.900 εκπαιδευτικές δράσεις, ενώ 2.000 μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Υποστήριξης Προσφύγων στη Θεσσαλονίκη.
Στους στρατηγικούς συνεργάτες του οργανισμού περιλαμβάνονται: OSF, UNHCR, UNICEF, EEA Grants κ.ά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης