Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Επεξεργαζόμαστε μια συμφωνία για το Brexit με τους Εργατικούς

May: Επεξεργαζόμαστε μια συμφωνία για το Brexit με τους Εργατικούς
Η βρετανική κυβέρνηση συνεργάζεται με τους Εργατικούς με στόχο να επιτευχθεί μια συμφωνία για το Brexit, δήλωσε η Theresa May
Η βρετανική κυβέρνηση συνεργάζεται με τους Εργατικούς με στόχο να επιτευχθεί μια συμφωνία για το Brexit, η οποία θα μπορεί να κερδίσει την υποστήριξη του κοινοβουλίου, δήλωσε σήμερα (8/5/2019) η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
Οι συνομιλίες μεταξύ του Εργατικού Κόμματος και της κυβέρνησης αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα, σε μια προσπάθεια να σπάσει το κοινοβουλευτικό αδιέξοδο σχετικά με το πώς θα προχωρήσει το Brexit.
«Όντως συζητούμε με τους Εργατικούς... Δουλεύουμε πάνω σε μια συμφωνία που θα μπορεί να κερδίσει τη στήριξη της πλειοψηφίας της Βουλής των Κοινοτήτων», δήλωσε η May, μιλώντας στο κοινοβούλιο.

ITV: Στα πρόθυρα της κατάρρευσης οι συνομιλίες κυβέρνησης - Εργατικών

Νωρίτερα, ο πολιτικός συντάκτης του «ITV» είχε μεταδώσει πως οι συνομιλίες μεταξύ της κυβέρνησης και του Εργατικού Κόμματος βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Σύμφωνα με τον Robert Peston, άτομα που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία προσδοκία ότι θα υπάρξει σημαντική πρόοδος και ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν να ανακηρυχθούν άκαρπες ακόμη και σήμερα.
Η στερλίνα διολίσθησε σε χαμηλό μιας ημέρας μετά τις πληροφορίες, υποχωρώντας στο 1,30 έναντι του δολαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης