Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn: Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ακόμη κάποια σπουδαία πρόταση στις συνομιλίες για το Brexit

Corbyn: Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ακόμη κάποια σπουδαία πρόταση στις συνομιλίες για το Brexit
Μέχρι στιγμής, η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάποια σπουδαία προσφορά στις συνομιλίες για το Brexit, δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn
Μη ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων για το Brexit εμφανίστηκε σήμερα (9/5/2019) ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, τονίζοντας ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια σπουδαία πρόταση.
«Μέχρι στιγμής, σε αυτές τις συνομιλίες, δεν υπήρξε κάποια σπουδαία προσφορά και οι κόκκινες γραμμές εξακολουθούν να υπάρχουν», δήλωσε ο Corbyn.
«Είναι στην πραγματικότητα αρκετά δύσκολη διαπραγμάτευση με μια κυβέρνηση υπό διάλυση, με τους υπουργούς στο υπουργικό συμβούλιο να συναγωνίζονται για τη διαδοχή αντί να εργάζονται για μια συμφωνία», πρόσθεσε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βρετανίας.
«Είναι προς το συμφέρον της χώρας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά δεν μπορούμε ποτέ να αποδεχθούμε την κακή συμφωνία της κυβέρνησης ή μια καταστροφική συμφωνία», συνέχισε.
«Έτσι, αν δεν μπορούμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία, που να είναι σύμφωνη με το εναλλακτικό μας σχέδιο, ή γενικές εκλογές, το Εργατικό Κόμμα υποστηρίζει την επιλογή ενός δημοψηφίσματος γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Corbyn.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης