Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

«Παιχνίδι» με τις αναμενόμενες εισροές στις τράπεζες – Τι θα φέρει η αναδιάρθρωση του MSCI

tags :
«Παιχνίδι» με τις αναμενόμενες εισροές στις τράπεζες – Τι θα φέρει η αναδιάρθρωση του MSCI
Όπως τονίζουν στελέχη της αγοράς οι εισροές είναι μεγάλες και ίσως κάποιοι να παίρνουν θέση από τώρα καθώς βλέπουν πως οι μέσοι ημερήσιοι όγκοι των Εθνική και Eurobank είναι σημαντικά μικρότεροι
Μεγάλες κερδισμένες σε εισροές κεφαλαίων από funds που ακολουθούν τους δείκτες της Morgan Stanley θα είναι οι μετοχές των Eurobank και Εθνικής Τράπεζας.
Σήμερα η άνοδος στο ΧΑ περιορίστηκε κυρίως στις μετοχές των τραπεζών που λόγω και της υποχώρησης των προηγούμενων ημερών σημείωσαν σημαντική αντίδραση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI οι εισροές στη Eurobank εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 83 εκατ. τεμάχια και στην Εθνική Τράπεζα τα 24,6 εκατ. τεμάχια.
Όπως τονίζουν στελέχη της αγοράς οι εισροές είναι μεγάλες και ίσως κάποιοι να παίρνουν θέση από τώρα καθώς βλέπουν πως οι μέσοι ημερήσιοι όγκοι των συγκεκριμένων μετοχών είναι σημαντικά μικρότεροι.
Σημείωνεται ότι στη Eurobank έγιναν 13,5 εκατ. τεμάχια και στην Εθνική Τράπεζα 11 εκατ. τεμάχια. 
Εκτός των δύο τραπεζικών μετοχών οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εκροές 385 χιλ. τεμαχίων στην Τιτάν και 255 χιλ. τεμαχίων στον ΟΤΕ.
Μικρές εκροές 58 χιλ. τεμαχίων αναμένονται στη ΔΕΗ και 17 χιλ. τεμαχίων στη Σαράντης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης