Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Εκδήλωση πανικού η αλλαγή της στάσης Τσίπρα για το διακύβευμα των ευρωεκλογών

tags :
Δένδιας: Εκδήλωση πανικού η αλλαγή της στάσης Τσίπρα για το διακύβευμα των ευρωεκλογών
Δένδιας: Εκδήλωση πανικού η αλλαγή της στάσης Τσίπρα για το διακύβευμα των ευρωεκλογών
Δεν είναι μέτρα δήθεν εθνικού σχεδιασμού, όπως προσπαθεί να πείσει ο πρωθυπουργός, είναι έκτακτα προεκλογικά και "κολοβά" μέτρα που φανερώνουν τον πανικό του Αλέξη Τσίπρα για την επερχόμενη ήττα των ευρωεκλογών αυτά που έφερε η κυβέρνηση, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, προς τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Δένδιας κάλεσε τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του να έρθουν στην Βουλή και να υποβάλλουν την παραίτησή τους εφόσον τους αποδοκιμάσει ο ελληνικός λαός στην αναμέτρηση των ευρωεκλογών, ξεκαθαρίζοντας πως για την ΝΔ ισχύει η πρώτη αναφορά του κ. Τσίπρα ότι οι ευρωεκλογές αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης προς εκείνον. Εκτίμησε δε πως η αλλαγή στάσης του πρωθυπουργού ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης, «από την μία να μιλά για ψήφο εμπιστοσύνης και από την άλλη για δημοσκόπηση», αλλά και ο τρόπος που νομοθετεί σήμερα η κυβέρνηση αποτελούν την πιο πανηγυρική εκδήλωση πανικού.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κάλεσε επίσης την κυβέρνηση «σε αυτή την ύστατη ώρα του πολιτικού διαλόγου» να σοβαρευτεί και τον πρωθυπουργό να μην επιδίδεται σε παιχνίδια «σαν στα έδρανα της κυβέρνησης να κάθονται οι καλοί και της αντιπολίτευσης οι κακοί άνθρωποι που θέλουν να εξοντώσουν την κοινωνία».
Ακόμη κάλεσε την πλειοψηφία «αν όντως είναι γενναιόδωρη» να ψηφίσει τις τροπολογίες της ΝΔ για την μη μείωση του αφορολόγητου ορίου και την επαναφορά του ΦΠΑ στο 13%, όπως ίσχυε πριν, από την κυβέρνηση Σαμαρά πριν καταργήσει το μέτρο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δένδιας κατέθεσε επίσης το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία ώστε - όπως είπε - να ξέρει ο ελληνικός λαός ότι δεν είναι αληθή τα όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και επανέλαβε ότι τα «περί επταήμερης εργασίας» που δήθεν είπε ο Κ. Μητσοτάκης καταρρίφθηκαν αυτές τις ημέρες και αντιθέτως από τα έγγραφα που κατέθεσε η ΝΔ αποδείχτηκε ότι η κυβέρνηση η αμφιλεγόμενη στάση της κυβέρνησης στο φαινόμενο του χρόνου επέκτασης του χρόνου εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης