Πολιτική

ΝΔ: Προσωπικά υπόλογος ο Τσίπρας για τις επιθέσεις αναρχικών - Να προστατευθεί η δημοκρατία

tags :
ΝΔ: Προσωπικά υπόλογος ο Τσίπρας για τις επιθέσεις αναρχικών - Να προστατευθεί η δημοκρατία
ΝΔ για τις επιθέσεις αναρχικών σε εκδηλώσεις της: Προσωπικά υπόλογος ο Τσίπρας
Καταδρομική επίθεση σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση του υποψηφίου του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Νίκου Μακρόπουλου παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, του τομεάρχη Άμυνας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και των βουλευτών Όλγας Κεφαλογιάννη και Νότη Μηταράκη πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών το απόγευμα της Τετάρτης (15/5).
Τρικάκια για το Δημήτρη Κουφοντίνα πέταξαν αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη έξω από το κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, οπού παρευρίσκονταν σε εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τα δύο περιστατικά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ.

Ειδικότερα, περίπου 15-20 άτομα βγήκαν από το Πάντειο, πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο και προκάλεσαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων ήταν του κ. Μηταράκη.
Ο κ. Μηταράκης έσπευσε σε διπλανό κτίριο όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση με ομιλήτρια την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα για να της διαμαρτυρηθεί για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας.
Ο βουλευτής της ΝΔ διέκοψε την εκδήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά στην υφυπουργό «έλα να δεις τι γίνεται έξω».
Δεν έγιναν προσαγωγές.
«Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος της εκδήλωσης.
O κ. Μηταράκης ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία με το αυτοκίνητο του που έχει υποστεί ζημιές.
«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους» σχολίασε από την πλευρά του στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

ΝΔ: «Υπόλογος προσωπικά ο Τσίπρας»

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας.
Οτιδήποτε τη διαταράξει, θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης