Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπαινιγιμοί Αυγενάκη για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος - Στις εκλογές θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η βούληση των πολιτών

Υπαινιγιμοί Αυγενάκη για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος - Στις εκλογές θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η βούληση των πολιτών
Καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, σε 72 από τους 332 δήμους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε ούτε έναν υποψήφιο είπε ο κ.Αυγενάκης
Την θέση ότι στις εκλογές θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η βούληση των πολιτών διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει ούτε μια Περιφέρεια.
«Για εμάς η μάχη δεν θα σταματήσει παρά μέχρι την ώρα της κάλπης.
Αν κάποιοι έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους, αν κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν σκόπιμα σύγχυση με την εκλογική διαδικασία και τις 4 κάλπες να το ξεχάσουν.
Θα εγγυηθούμε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας ότι στις εκλογές θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η βούληση των πολιτών.
Η πραγματική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται ξεκάθαρα: σε 72 από τους 332 δήμους της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε ούτε έναν υποψήφιο, ενώ 52 υποψήφιοι έχουν δημόσια αποτάξει την στήριξη του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν επιθυμούν βουτιά στο κενό.
Καμία περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρξει ούτε ένα στέλεχος του που θα εκλεγεί στις περιφερειακές εκλογές.
Η Νέα Δημοκρατία δουλεύει σκληρά έτσι ώστε όλες οι περιφέρειες να είναι "γαλάζιες"» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Αυγενάκης, αφήνοντας υπαινιγμούς για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.
Κληθείς να δώσει διευκρινίσεις, ο κ.Αυγενάκης υποστήριξε ότι «υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση -δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση – ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, δηλαδή την άποψη των Ελλήνων πολιτών.
Τους λέμε, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί».
Σε νέα ερώτηση από τους δημοσιογράφους, για το εάν συνειδητά και ως γραμματέας της ΝΔ λέει ότι υπάρχει συζητηση και υποψία νοθείας, ο κ.Αυγενάκης επανέλαβε την τοποθέτηση του ότι «υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση -επαναλαμβάνω δεν έχουμε, ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει συντονισμένη ενέργεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ - αλλά υπάρχει η διάθεση από ορισμένους, που κινούνται σε αυτό τον χώρο, να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, αυτό δεν θα επιτραπεί».
Παράλληλα ο κ.Αυγενάκης καταδίκασε τα περιστατικά βίας σε εκδηλώσεις που βρίσκονταν στελέχη της ΝΔ.
«Η ασφάλεια των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη ευθύνη της κυβέρνησης.
Οι ταυτόχρονες επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε εκδηλώσεις που παρευρίσκονταν δυο πρώην πρωθυπουργοί της χώρας, ήταν συντονισμένες, αφενός από γνωστούς στην αστυνομία πρωτεργάτες τέτοιων περιστατικών βίας, και αφετέρου από την ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης, που λειτουργεί ως καταλύτης και λευκή επιταγή ανομίας.
Για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η επόμενη μέρα θα έρθει με μηδενική ανοχή σε περιστατικά βίας.
Ο πρόεδρος μας έχει δεσμευθεί για την ενίσχυση της αστυνομίας με 1.500 νέους αστυνομικούς, με 1.000 νέα περιπολικά, με επαναλειτουργία της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ.
Είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε την βία και την ανομία που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης