Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μισθός και υπερωρίες 4.250 ευρώ το μήνα η κ. Τατούλη - Ως ιατρός (!) στο γραφείο του συζύγου της

tags :
Μισθός και υπερωρίες 4.250 ευρώ το μήνα η κ. Τατούλη - Ως ιατρός (!) στο γραφείο του συζύγου της
Μισθός και υπερωρίες 4.250 ευρώ το μήνα για την κα. Τατούλη - Υπηρετεί ως ιατρός (!) στο γραφείο του συζύγου της!
Ο κ. Τατούλης, αφού εξέπληξε το πανελλήνιο δηλώνοντας ότι «δεν είχε το δικαίωμα να μην υπογράψει» συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ  μεταξύ της Περιφέρειας  Πελοποννήσου και ανάδοχες εταιρείες συμφερόντων... Τατούλη (ανήκουν στον αδερφό του και σε άλλα μέλη της οικογένειάς του), βάζει ακόμα μια φορά την υπογραφή του στο εγχειρίδιο της οικογενειοκρατίας και του νεποτισμού!
Αυτή τη φορά, το ηθικό ζήτημα που τίθεται αφορά τις αποδοχές (μισθό και υπερωρίες) που λαμβάνει η σύζυγος του Πέτρου Τατούλη από την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η κ. Σοφία Λούτσιου-Τατούλη είναι ιατρός.
Στις 21/12/2012, με απόφαση του συζύγου της ορίστηκε ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ για τον κατ’ οίκον έλεγχο των ασθενούντων υπαλλήλων στην Περιφεριεακή Ενότητα Αργολίδας.


Λίγο αργότερα η κ. Τατούλη, αν και ιατρός, αποσπάστηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη συζύγου της με μισθό 3.350 ευρώ το μήνα.




Η προφανής προκλητική εύνοια όμως δεν σταματά εδώ.
Φαίνεται ότι η ανάγκη για μόνιμη παρουσία ιατρού στο γραφείο του Περιφερειάρχη Τατούλη ήταν αδήριτη.
Για αυτό και η κα. Τατούλη αναγκαζόταν να παραμένει στο γραφείο του συζύγου υπερωριακά και ως εκ τούτου να λαμβάνει παχυλό επιμίσθιο που έφτανε μέχρι και τα 900 ευρώ μηνιαίως.
 





Σε μια εποχή που ο μέσος Έλληνας έχει εισοδήματα κάτω των 1.000 ευρώ το μήνα, ο σύζυγος Τατούλη λαμβάνει πάνω από 4.000 το μήνα ως μισθό και υπερωρίες από το γραφείο του συζύγου της!
Ουδείς φυσικά αμφιβάλλει για τη νομιμότητα του ζητήματος.
Είναι όμως βέβαιο ότι όλοι (εκτός της οικογενείας Τατούλη φυσικά) οργίζονται από το προφανές έλλειμμα ήθους και σεβασμού της κοινής λογικής!

wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης