Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Παρά τη φίμωση η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές

tags :
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Παρά τη φίμωση η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές
Τι τόνισε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παραχώρησε διακαναλική συνέντευξη Τύπου ενόψει των Ευρωεκλογών, την οποία παρανόμως και κατά παράβαση του Συντάγματος δεν κάλυψε η ΕΡΤ, όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.
Επισήμανε την ΚΥΑ της διακομματικής Επιτροπής, την οποία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει κουρελόχαρτο και φιμώνει την Χρυσή Αυγή. Αυτό το σταλινικό πραξικόπημα απαντάει και στις συκοφαντίες της ΝΔ για δήθεν συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε σε αυτόν τον πρωτοφανή αποκλεισμό, σημειώνοντας ότι παρά την φίμωση η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη στις επικείμενες Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές με αποκορύφωμα τον Δήμο Αθηναίων και το πρόκριση του Ηλία Κασιδιάρη στον δεύτερο γύρο.
Φυσικά δεν είναι μόνο η ΕΡΤ που αποκλείει την Χρυσή Αυγή, αλλά υπάρχει ένα οργανωμένο σύστημα από κανάλια, κόμματα, εφημερίδες μέχρι και την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook που φιμώνουν τους Έλληνες Εθνικιστές.
Αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί για την κατάργησή της, ενώ η Νέα Δημοκρατία διακηρύσσει πως θα εφαρμόσει την προδοσία της Μακεδονίας.
Στην συνέχεια ότι η ψήφος στους δήθεν εθνικοπατριώτες και επαγγελματίες “εθνικόφρονες” είναι κυριολεκτικά χαμένη, αφού δεν πρόκειται κανένας απ’ αυτούς να πλησιάσει καν το εκλογικό όριο του 3%!
Εν αντιθέσει η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια πρόταση Τιμής και Αγώνα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γιατί ενάντια στον εθνομηδενισμό μαρξιστών και φιλελεύθερων τοποθετεί το υπέρτατο Ιδανικό του Έθνους και αγωνίζεται για Σημαία και Ιδανικά!

Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή δηλώνοντας ότι είμαστε πρώτα απ΄ όλα και πάνω απ΄ όλα ΕΛΛΗΝΕΣ!
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, επανέλαβε πως υπάρχει ανάγκη για μια αποφασιστική και σθεναρή πολιτική και όχι ραγιάδικη, ώστε να συνετιστούν οι Τούρκοι.
Ακόμη, θα έπρεπε η Ελλάδα ήδη να έχει κάνει επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 μίλια και να καταγγείλει το σχετικό casus belli της Τουρκίας.
Ακολούθως μετά την εκλογή των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής προανήγγειλε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα προχωρήσει σε ισχυρές συμμαχίες με τα Εθνικιστικά Κινήματα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Για τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα τόνισε πως η Χρυσή Αυγή, η οποία στηρίζεται ΜΟΝΟ στον Ελληνικό Λαό και την Νεολαία, έχει ποδοπατήσει ένα ολόκληρο σαθρό σύστημα.
Για τα προεκλογικά "δωράκια" επισήμανε πως δεν θα έχουν το αντίκρυσμα που αναμένει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ γνήσιο αντισυστημικό κόμμα και αυτό θα αποδειχθεί στις κάλπες της 26ης Μαΐου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης