Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η ΝΔ φοβάται ήττα στις ευρωεκλογές – Αυτό δείχνει η δήλωση Αυγενάκη περί νοθείας

Παπαδημούλης: Η ΝΔ φοβάται ήττα στις ευρωεκλογές – Αυτό δείχνει η δήλωση Αυγενάκη περί νοθείας
Ο βασικός στόχος που έχουμε θέσει στην Ευρώπη να μην πλειοψηφήσει η συμμαχία δεξιάς-ακροδεξιάς και να μην είναι ο Βέμπερ, ο διάδοχος του Γιούνκερ είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι η ΝΔ φοβάται ήττα στις ευρωεκλογές διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη περί νοθείας στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
«Η δήλωση του κ. Αυγενάκη ότι η ΝΔ φοβάται νοθεία, δείχνει ότι στην πραγματικότητα η ΝΔ φοβάται ήττα στις ευρωεκλογές» είπε ο κ.Παπαδημούλης μιλώντας σε  πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο “ Αλέξανδρος” της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Ήρθε η ώρα των πολλών - Έχουμε την δύναμη».
Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για «ρεύμα ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με στόχο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές κι ένα σκαλοπάτι για μια νέα νίκη στις εθνικές εκλογές και μια νέα τετραετία με πρωθυπουργό Τσίπρα».
«Ο βασικός στόχος που έχουμε θέσει στην Ευρώπη να μην πλειοψηφήσει η συμμαχία δεξιάς-ακροδεξιάς και να μην είναι ο Βέμπερ, ο διάδοχος του Γιούνκερ είναι πια πολύ κοντά ώστε να γίνει πραγματικότητα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μια ισχυρή ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο και θα διαμορφώσουμε μία ακόμη πλατιά και ισχυρή προοδευτική συμμαχία.
Η ακροδεξιά θα ανέβει αλλά δεν θα καταφέρει να γίνει ρυθμιστής όπως θα ήθελε και στην Ελλάδα, ήδη οι καταγγελίες του κ. Αυγενάκη περί δήθεν σχεδίου νοθείας δείχνουν ότι ούτε κι αυτοί δεν πιστεύουν στις δημοσκοπήσεις ή στις παλιότερες δηλώσεις τους περί θριάμβου της ΝΔ και περί συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά επειδή μας μένουν δέκα μέρες μέχρι τις ευρωεκλογές αυτό που τονίζω είναι “ συν Αθηνά και χείρα κίνει”.
Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούμε να τους κερδίσουμε» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης