Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Διπλή επίθεση» σε Δούρου και Πατούλη από τον Γ. Σγουρό

tags :
«Διπλή επίθεση» σε Δούρου και Πατούλη από τον Γ. Σγουρό
Δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής
Για έλλειψη ποιότητας δημοκρατίας και χειραγώγηση για επιρροή της ψήφου -με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του Βαγ. Μαρινάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για στήριξη της Ρ. Δούρου το 2014- κάνει λόγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σε ανακοίνωση του.
Επίσης κάνει λόγο και για επιρροή ψήφου από πλευράς κ. Πατούλη, μέσω «πανάκριβης προεκλογικής εκστρατείας με «πολυδάπανες εκδηλώσεις» και «μονοπωλιακή προβολή του από συγκεκριμένα μέσα και ιστοσελίδες».
Συγκεκριμένα ο κ. Σγουρός από τις δηλώσεις του Β. Μαρινάκη συμπεραίνει ότι η Ρ. Δούρου «έκανε συμφωνίες με επιχειρηματίες κάτω από το τραπέζι».
Επίσης θέτει ερώτημα για το είδος του ανταλλάγματος αλλά και την ποιότητα της δημοκρατίας μας «αν τελικά οι εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής είναι μια δημοπρασία;».
Αναφορικά με τον κ. Πατούλη, ο κ. Σγουρός επισημαίνει ότι «εδώ και έξι μήνες έχει επιδοθεί σε μια αστρονομικά πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία, πιο ακριβή και από αυτές των κομμάτων ενόψει των ευρωεκλογών».
«Πόθεν έσχε;», αναρωτιέται ο κ. Σγουρός.
Ακόμη κάνει αναφορά στα εκλογικά κέντρα που «έχει στήσει σε όλους τους Δήμους, στα σποτ σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Τις εκατοντάδες προωθήσεις υψηλότατου κόστους σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Διαδίκτυο.
Τις αφίσες σε όλες τις στάσεις των λεωφορείων.
Τις πολυδάπανες εκδηλώσεις με τεράστια λειτουργικά έξοδα.
Και το μονοπώλιο της ενημέρωσης που έχει σε συγκεκριμένα μέσα και ιστοσελίδες που “παίζουν” μόνο δικές του ειδήσεις.
Όχι αδαπάνως προφανώς», συμπληρώνοντας ότι σε όλα αυτά ακολουθείται από ομάδες αυλικών, φωτογράφων κ.λπ.
Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις δημοσκοπήσεις, που «από τον Νοέμβριο έχουν βαλθεί βδομάδα παρά βδομάδα να μας πείσουν, ότι όλα έχουν τελειώσει, στην Περιφέρεια Αττικής.
Αφού κατεβαίνει Εκείνος, όλα είναι μάταια.
Κι ας έχει αφήσει τόσα σοβαρά προβλήματα άλυτα στον δήμο του, που είναι πνιγμένος στα χρέη και στα δάνεια».
Κλείνοντας ο κ. Σγουρός καλεί τους πολίτες να μην υποπέσουν στα κόλπα των παλαιάς κοπής επικοινωνιολόγων και να ψηφίσουν τους άξιους που μπορούν να οδηγήσουν το καράβι της Περιφέρειας σε «ασφαλές λιμάνι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης