Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη – Πρώτος σταθμός το Ηράκλειο

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη – Πρώτος σταθμός το Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιεί σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και αύριο, Κυριακή 19/5, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι το Ηράκλίο, όπου και ήδη βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και αυτή την ώρα περπατά ι στο κέντρο της πόλης.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο εκλογικό του κέντρο.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και θα επισκεφθεί στη 13:30 την Αγία Γαλήνη και ακολούθως το Σπήλι, ενώ στις 15:30 θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER.
Το απόγευμα, στις 17:45 , ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου Ευγένιο στην Ιερά Μητρόπολη ενώ αμέσως μετά θα κάνει βόλτα στο κέντρο του Ρεθύμνου.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του το Σάββατο με μία στάση στην Ασή Γωνιά στο Νομό Χανίων στις 19:30.
Αύριο, Κυριακή, 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στις 19:30 σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης