Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (ΝΔ): Διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βρούτσης (ΝΔ): Διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από τον ΣΥΡΙΖΑ

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ "υποσχέθηκε στα λόγια 13η σύνταξη, αλλά οι συνταξιούχοι, παραμονή εκλογών, εισπράττουν από τα ΑΤΜ ένα κουτσουρεμένο προεκλογικό επίδομα", σύμφωνα με τον Γ. Βρούτση 

Για διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.
Ο κ. Βρούτσης σε δήλωσή του τονίζει ότι «το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενος –εκτός από αυξήσεις- 13η και 14η σύνταξη σε όλους τους συνταξιούχους.
Την επόμενη μέρα, δυστυχώς, οι συνταξιούχοι βρέθηκαν μπροστά σε ουρές στα ΑΤΜ κλειστών τραπεζών χάνοντας την αξιοπρέπειά τους!
Σήμερα, 4,5 χρόνια μετά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού επέβαλε αλλεπάλληλες περικοπές στις συντάξεις, επιχειρεί να εξαπατήσει εκ νέου τους συνταξιούχους με το ίδιο ακριβώς κόλπο.
Υποσχέθηκε στα λόγια 13η σύνταξη, αλλά οι συνταξιούχοι, παραμονή εκλογών, εισπράττουν από τα ΑΤΜ ένα κουτσουρεμένο προεκλογικό επίδομα».  
«Την απάντηση στη διπλή αυτή εξαπάτηση και προσβολή της νοημοσύνης των συνταξιούχων, αυτή τη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα την εισπράξει στην κάλπη», καταλήγει ο κ. Βρούτσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης