Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα είμαστε πάλι εκείνοι που θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα είμαστε πάλι εκείνοι που θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό
"Η επόμενη ημέρα από τις Ευρωεκλογές, θα είναι η ημέρα που θα ξεκινήσει ο αγώνας για τη δημιουργία μιας εθνικής κυβέρνησης", τόνισε ο Π. Καμμένος
«Αυτά που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο η πατρίδα μας είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, οι συνθήκες εκείνες που θα φέρουν την ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στο προεκλογικό περίπτερο του Κινήματος στο κέντρο της Αθήνας.
Υπογράμμισε ότι «το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ενότητα του έθνους και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τέσσερα χρόνια τη διασφαλίσαμε», προσθέτοντας ότι αυτή η πορεία τώρα  που βγήκαμε από τα μνημόνια, πρέπει να συνεχιστεί, «η πορεία που θέλει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ενωμένους, απέναντι σε μια περιοχή που αποσταθεροποιείται».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «οι ΑΝΕΛ, με τη βοήθεια των Ελλήνων πολιτών, θα είμαστε πάλι εκείνοι που θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό, που θα καταφέρουμε να έχουμε μία κοινή φωνή, που θα μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από μέρος του προβλήματος και να την κάνουμε λύση».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «πρέπει να γυρίσουν πίσω όσοι έφυγαν αυτά τα 10 χρόνια της κρίσης, μιας κρίσης που πληρώσαμε ακριβά.
Δεν έχουμε δικαίωμα, με τη διχόνοια, να ξαναγυρίσουμε πίσω».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «η επόμενη ημέρα από τις Ευρωεκλογές, θα είναι η ημέρα που θα ξεκινήσει ο αγώνας για τη δημιουργία μιας εθνικής κυβέρνησης, με πατριωτικές δυνάμεις, με εκείνους που επιθυμούν την πρόοδο των Ελλήνων».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης