Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σε Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο προχωρούν οι ασφαλιστές Διαμεσολαβητές

tags :
Σε Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο προχωρούν οι ασφαλιστές Διαμεσολαβητές
Σε Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο προχωρούν οι ασφαλιστές Διαμεσολαβητές
Η δημιουργία ενός Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου των ασφαλιστών διαμεσολαβητών, αποφασίστηκε στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο με τη συμμετοχή των αιρετών εκπροσώπων από τα επιμελητήρια και τους συλλόγους όλης της χώρας.
Ανοίγοντας την διαδικασία της συνδιάσκεψης, ο πρόεδρος του ΕΕΑ και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων της χώρας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, επεσήμανε την τεράστια σημασία της πρώτης πανελλαδικής συνδιάσκεψης, ενώ προανήγγειλε δράσεις και πρωτοβουλίες που θα την καθιερώσουν ως θεσμό αλλά και θα συντονίσουν την εκπροσώπηση και παρέμβαση του κλάδου σε όλα τα ζητήματα.
Αναφερόμενος στη δημιουργία Πανελλαδικού οργάνου, είπε ότι στόχος είναι μια ενιαία φωνή και συνεχείς εκδηλώσεις – παρεμβάσεις σε όλη την Ελλάδα με πολίτες, ιδιώτες και επιχειρηματίες για περαιτέρω εμβάθυνση της ασφαλιστικής συνείδησης.
Την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Σωματείων ενώ απήθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων και φορεών.
Τον σημαντικό ρόλο της διαμεσολάβησης εξήρε κατά την ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΚΕΕΕ και ΕΒΕΑ σημειώνοντας πως είναι αυτοί που μπορούν να συμβουλέψουν διακρίνουν τα προβλήματα και τις ανάγκες των καταναλωτών.
Όπως σημείωσε πρέπει να ξεκινήσει ο διάλογος για την δημιουργία συστήματος 3 πυλώνων ασφάλισης, ενώ τόνισε πως μέσω της δημιουργίας ενός δομημένου πλαισίου αποταμίευσης κεφαλαίου, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες.
Για την ανάγκη συνέχισης των προσπαθειών ώστε να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν, μίλησε ο κ. Γιώργος Πιτσιλής, διοικητής ΑΑΔΕ υπενθυμίζοντας πως μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας βρέθηκε λύση για τους ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Μια νέα πραγματικότητα έρχεται, μεταξύ άλλων, με τα ηλεκτρονικά βιβλία από το τρίτο 3μηνο του 2019, όπως συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης