Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Στις ευρωεκλογές θα προκύψει μια νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση

Σκουρλέτης: Στις ευρωεκλογές θα προκύψει μια νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση
Προς όφελος της οικονομίας και του ελληνικού λαού η εξάντληση της τετραετίας είπε ο κ.Σκουρλέτης
Την εκτίμηση πως στην κάλπη της ερχόμενης Κυριακής 26/5 θα προκύψει μία νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, στο έργο της, στα μέτρα της, σε αυτά που πρεσβεύει διατύπωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
«Αν και δεν ψηφίζουμε κυβέρνηση, αναμφίβολα το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου θα επηρεάσει τα μάλα το πολιτικό περιβάλλον, θα στείλει μηνύματα και θα μπορούσα να δανειστώ μια φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είναι το πρώτο ημίχρονο για τις εθνικές εκλογές» είπε ο κ. Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας πως «ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για εξάντληση της τετραετίας, είναι προς όφελος και της οικονομίας και του ελληνικού λαού». «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς η επιβράβευση αυτής της αντίληψης και της προσέγγισης των ζητημάτων» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης, αναφέροντας πως ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός μέχρι τις εκλογές κάνοντας λόγο για ντέρμπι.
«Οι μετατοπίσεις είναι έντονες, οι συζητήσεις πλέον οδηγούν σε αποκρυσταλλώματα, ο κόσμος τώρα αποφασίζει.
Και αν ισχύει αυτό που λένε οι δημοσκόποι, ότι αυτή την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, εφτακόσιες χιλιάδες με ένα εκατομμύριο θα αποφασίσουν, με βάση την τάση αλλά και την πυκνότητα του πολιτικού χρόνου, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί.
Άρα, θεωρώ ρεαλιστικό κάποιος να ισχυριστεί ότι πηγαίνουμε σε ένα πραγματικό ντέρμπι» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης