Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στάση αναμονής λόγω ευρωεκλογών περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο Eurobank και Τιτάν

tags :
ΧΑ: Στάση αναμονής λόγω ευρωεκλογών περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο Eurobank και Τιτάν
Πιο επιλεκτικοί περιμένουν οι αναλυτές να είναι σήμερα οι επενδυτές – Το εκλογικό αποτέλεσμα θα κρίνει τη βραχυπρόθεσμη τάση
Στις ευρωεκλογές στρέφεται το βλέμμα των επενδυτών και οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση περιμένουν πως θα τηρήσουν στάση αναμονής και θα γίνουν πιο επιλεκτικοί στις τοποθετήσεις τους.
Παράλληλα όπως σημειώνουν το κλίμα στις διεθνείς αγορές δεν είναι υποστηρικτικό λόγω των ανησυχιών για τον εμπορικό πόλεμο.
Τα βλέμματα θα είναι και σήμερα στραμμένα στη Eurobank καθώς εισάγονται οι μετοχές από τη συγχώνευση με τη Grivalia, ενώ η Τιτάν δημοσιεύει αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της αγοράς.
Η τελική γραμμή σύμφωνα με τη Eurobank αναμένεται να εμφανίσει ζημιά 4,9 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 0,9 εκατ. ευρώ.  
Σημειώνεται πως η Eurobank στο πρωινό της σχόλιο αναφέρει πως αφαιρεί την Εθνική Τράπεζα από τις κορυφαίες της επιλογές.
 
Eurobank
Η ψυχολογία στις διεθνείς αγορές δείχνει πως δεν είναι υποστηρικτική σήμερα λόγω των ανησυχιών για τον εμπορικό πόλεμο, και γι΄ αυτό εκτιμούμε ότι η εγχώρια αγορά θα κινηθεί χαμηλότερα με τη συναλλακτική δραστηριότητα να υποχωρεί στο μέσο ημερήσιο όρο από την αρχή του έτους.
 
Euroxx
Περιμένουμε αυξημένη μεταβλητότητα και χαμηλότερους όγκους καθώς πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές.
 
Beta
Καθώς πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο των εκλογών οι επενδυτές ίσως τηρήσουν στάση αναμονής και γίνουν πιο επιλεκτικοί.
Το ενδιαφέρον στα αποτελέσματα του Τιτάνα για το πρώτο τρίμηνο και στα 1,5 δισ. νέες μετοχές που εισάγονται στη Eurobank.   
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης