Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η πρώτη επιχειρηματική ομάδα της ΒΝΙ στην Καλαμάτα

tags :
Η πρώτη επιχειρηματική ομάδα της ΒΝΙ στην Καλαμάτα
Η πρώτη επιχειρηματική ομάδα της ΒΝΙ στην Καλαμάτα
H πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης της BNI (Business Network International) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, στο PHAOS ΚΟΙΝΣΕΠ.
Η ΒΝΙ είναι ένα δομημένο σύστημα ανάπτυξης, που βοηθάει επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες να εξελίσσονται σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις και να αυξάνουν τον κύκλο εργασιών τους.
Τα μέλη της BNI είναι 250.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε 75 χώρες του κόσμου!
Η κα Έλλη Γλύτσου, εκπρόσωπος της BNI στην Ελλάδα αναφέρθηκε στη δικτύωση που αποτελεί τη σύγχρονη τάση στην επιχειρηματική ανάπτυξη και τόνισε: «Η δικτύωση δεν είναι απλά ένα χόμπυ κοινωνικότητας.
Στη ΒΝΙ ακολουθούμε ένα δομημένο σύστημα το οποίο παράγει νέες ευκαιρίες και υγιές επιχειρείν για όλους εμάς, τους μικρομεσαίους ήρωες της Ελληνικής Οικονομίας».
Ο κος Πάνος Χρόνης, υπεύθυνος ανάπτυξης της ΒΝΙ στη Νότιο Ελλάδα κατά την ομιλία του τόνισε: «Η εμπιστοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα, περισσότερο από ποτέ, βρίσκονται στο κέντρο των συναλλαγών.
Θεώρησα καθήκον μου να φέρω το σύστημα της ΒΝΙ πρώτα στη γενέτειρά μου την Καλαμάτα και να βοηθήσω τους συμπολίτες μου για τοπική και διεθνή ανάπτυξη.
Τα έργα μας θα μιλήσουν από μόνα τους».
Περισσότερα για τη ΒΝΙ μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bni-greece.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης