Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Όχι στην χαλαρή ψήφο, όχι στην ψήφο από συνήθεια – Επίθεση σε Τσίπρα, Μητσοτάκη

Θεοδωράκης: Όχι στην χαλαρή ψήφο, όχι στην ψήφο από συνήθεια – Επίθεση σε Τσίπρα, Μητσοτάκη
Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ζωογόνο αέρα που έρχεται από το Ποτάμι υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης
Όχι στην χαλαρή ψήφο και όχι στην ψήφο από συνήθεια λέει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση σε Τσίπρα και Μητσοτάκη, τονίζοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ζωογόνο αέρα που έρχεται από το Ποτάμι.
Ο κ.Θεοδωράκης έστειλε μήνυμα προς τους ανοιχτόμυαλους, τους προοδευτικούς, τους φιλελεύθερους, τους κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς ψηφοφόρους να τολμήσουν, να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό, να κάνουν τη διαφορά και να ψηφίσουν Ποτάμι.
«Καμία ψήφος χαμένη!
Όχι στη χαλαρή ψήφο.
Όχι στην ψήφο από συνήθεια.
Όχι στην ψήφο της αδράνειας.
Διεκδικούμε την αποφασισμένη ψήφο.
Διεκδικούμε αυτούς που ξέρουν ότι οι δυναμικές μειοψηφίες αλλάζουν τον κόσμο» είπε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη χαμογελαστοί, όχι σαν να παίρνουν - όπως είπε - ένα πικρό φάρμακο, να αποδοκιμάσουν τον Σύριζα και να μην μαυρίσουν τη ψυχή τους επιβραβεύοντας τους υπουργούς του παρελθόντος.
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ζωογόνο αέρα που έρχεται από το Ποτάμι» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Τσίπρα που δίχασε τους Έλληνες, μιλούσε για γερμανοτσολιάδες, επικρίνοντας παράλληλα τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος στις τελευταίες του ομιλίες ζητά από τον κόσμο να μη ψηφίσουν το Ποτάμι και το ΚΙΝΑΛ.
«Τόσο ενωτικός πια» ανέφερε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος απάντησε στο ερώτημα «γιατί Ποτάμι στις ευρωεκλογές».
«Το Ποτάμι έχει σχέδιο για την Ευρώπη - το σχέδιο της Αναγέννησης του Εμανουέλ Μακρόν αλλά και του Φέρχοφστάντ - και είναι η μόνη δύναμη που καταψηφίζει τις κρατικίστικες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης