Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πνοή αλλαγής με σαφές πρόγραμμα στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού, με τον Δ. Γαλάνη

tags :
Πνοή αλλαγής με σαφές πρόγραμμα στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού, με τον Δ. Γαλάνη
Ο συνδυασμός έχει εκπονήσει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα αναβάθμισης του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού
Tην τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα στις 7:30 μμ στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης ο Δημήτρης Γαλάνης υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού.
Το Προάστιο Πρότυπο, ο συνδυασμός τον οποίο εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γαλάνης ανάπτυξε μια εξαιρετικά σημαντική δυναμική καθώς το ψηφοδέλτιο στελεχώνουν νέα στελέχη αλλά και έμπειροι περί των κοινών δημότες.
Ο συνδυασμός έχει εκπονήσει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα αναβάθμισης του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και επίλυσης όλων εκείνων των προβλημάτων που δημιούργησε η ολιγωρία της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Τα προγνωστικά μιλούν για ανανέωση σημειώνουν στελέχη του συνδυασμού επισημαίνοντας πως αυτό είναι κάτι που θα καταγραφεί και στη σημερινή συγκέντρωση πανηγυρική του συνδυασμού στην Αντισφαίριση της Φιλοθέης.
Στόχος του συνδυασμού Προάστιο Πρότυπο είναι να δουλέψει σκληρά μαζί με όλους τους δημότες από την επόμενη κιόλας  ημέρα προκειμένου να διαμορφώσει συνθήκες αντάξιες με αυτές που αξίζουν στο Δήμο έχει κατ’ επανάληψη πει  ο Δημήτρης Γαλάνης.
Με σαφείς αναφορές στην Ανάπτυξη και τον Πολιτισμό, το Προάστιο Πρότυπο υπόσχεται ένα ισχυρό αποτύπωμα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης