Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

MATRIX Brokers: Bronze Βραβείο στα Impact BITE Awards 2019

tags :
MATRIX Brokers: Bronze Βραβείο στα Impact BITE Awards 2019
Το βραβείο παρέλαβε ο Σπύρος Λαθούρης, Head of IT του Ομίλου ΜΑTRIX
Το βραβείο Bronze για το έργο «Ενεργοποίηση νέων υπηρεσιών για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας και την κανονιστική συμμόρφωση των πληροφοριακών υποδομών, μέσα από την πλατφόρμα ΜICROSOFT Εnterprise Mobility and Security», απέσπασε ο Όμιλος MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers στην κατηγορία ΙΤ Security.
Στα Impact BITE Awards 2019, που διοργάνωσε για  όγδοη συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, παραβρέθηκαν 580 στελέχη της αγοράς και για μία ακόμη χρονιά βραβεύθηκαν οι βέλτιστές πρακτικές και τα καινοτόμα έργα ΤΠΕ της χρονιάς.
Κατά την τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαίου, το βραβείο, παρέλαβε ο κ. Σπύρος Λαθούρης, Head of IT του Ομίλου ΜΑTRIX.
Σε δήλωσή του ο κ. Λαθούρης τόνισε μεταξύ άλλων: «Το θέμα της μεγιστοποίησης της ασφάλειας των υποδομών, η πλήρης κανονιστική συμμόρφωση με τον κανονισμό GDPR και συγχρόνως η απλοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης των αυξημένων απαιτήσεων προστασίας των δεδομένων από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, προκειμένου να μην επηρεαστεί η παραγωγικότητα και η ευελιξία του περιβάλλοντος εργασίας του Ομίλου MATRIX, αποτελεί για εμάς την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με την Office Line, που είχε ως αποτέλεσμα και την βράβευσή μας στην κατηγορία IT Security, αναβάθμισε το επίπεδο ασφάλειας των υποδομών μας και πλέον έχουμε στην διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Το όλο εγχείρημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία και ενόψη της ολοκλήρωσης της πλήρους ένταξης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ Α.Ε. στο Όμιλο MATRIX, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από την πρόσφατη εξαγορά της σε στρατηγική συμμαχία με τον Όμιλο Howden».
Από την ίδρυσή της το 2003 η MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers SA και Broker at Lloyd’s από το 2012, αποτέλεσε τη νέα, καινοτόμα, ευέλικτη και φερέγγυα πρόταση, στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, αρχικά με εμβέλεια στη Βόρειο Αφρική και στη Μέση Ανατολή και λίγα χρόνια αργότερα με γραφεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Λονδίνο, στη Λευκωσία, στην Κωνσταντινούπολη, στο Γιοχάνεσμπουργκ και στο Λουγκάνο.
Σήμερα, ο όμιλος MATRIX κατέχει την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά απασχολεί περισσότερα από 70 εξειδικευμένα στελέχη και συνεχίζει να  διευρύνει τις εργασίες του όχι μόνον γεωγραφικά, αλλά και σε επίπεδο παρεχόμενων υηρεσιών και συνεργειών.
Στις αρχές του 2019, o όμιλος ΜΑΤRIX σε στρατηγική συμμαχία με τον όμιλο Howden Broking Group, ένα από τα μεγαλύτερα σε κύκλο εργασιών διεθνή group ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής διαμεσολάβησης, εξαγόρασαν την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ Α.Ε., τον κορυφαίο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στην ασφάλιση μεγάλων επιχειρήσεων.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης