Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζέρβας: Στην κάλπη οι πολίτες επέλεξαν δήμαρχο, όχι κόμμα

Ζέρβας: Στην κάλπη οι πολίτες επέλεξαν δήμαρχο, όχι κόμμα
Οι δηλώσεις του νέου δήμαρχου Θεσσαλονίκης 
Την περασμένη Κυριακή την παράταξή του ψήφισαν επιπλέον 40.000, ενώ την παράταξη του Νίκου Ταχιάου μόλις 2.000, επισήμανε ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημειώνοντας πως οι ψηφοφόροι, προέρχονταν από όλες τις παρατάξεις και σημαντικό ρόλο έπαιξε η ακομμάτιστη πρόταση και η πολυσυλλεκτική ατζέντα, με λύσεις που ζητούσε η Θεσσαλονίκη.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7, σχολίασε πως μέτρησε και η προσωπικότητα των δύο υποψηφίων και το κατά πόσο ήταν ιδανικότερος γι' αυτή τη δουλειά.
Στην κάλπη που έλεγε δημοτικές εκλογές, προφανώς επέλεξαν δήμαρχο και όχι κόμμα, πρόσθεσε.
Σε ερώτηση αν μετράει η θητεία του επί δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη, είπε ότι όλα μετρούν, ο κύκλος του κ. Μπουτάρη έκλεισε, η Θεσσαλονίκη πάει στην επόμενη σελίδα, έπρεπε να έρθει κάποιος που θα κρατήσει τα καλά του κ. Μπουτάρη και να κάνει όσα δεν έκανε εκείνος.
Ρόλο για την επανεκλογή του έπαιξε και η παράμετρος ΠΑΟΚ, καθώς ο πατέρας του υπήρξε πρόεδρος της ομάδας και ο ίδιος διετέλεσε μέλος διοικητικών συμβουλίων της ομάδας.
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο ίδιος δεν στηρίζει, υπενθύμισε ότι είχε μιλήσει για δημιουργία φορέα, με τη συνεργασία 34 αδελφοποιημένων πόλεων, με ομογενείς και με όποιους άλλους φορείς, «για να βοηθήσουμε ώστε να προβάλλουμε πως οτιδήποτε μακεδονικό είναι ελληνικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης