Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Εθνική Πανγαία απέκτησε ακίνητο στα Χανιά με την προοπτική να ανεγερθεί ξενοδοχείο

Η Εθνική Πανγαία απέκτησε ακίνητο στα Χανιά με την προοπτική να ανεγερθεί ξενοδοχείο
Η επένδυση θα φθάσει τα 50 εκατ ευρώ και γίνεται με τη συνεργασία της Dimand
Στο  τουριστικό προϊόν επενδύει η Εθνική Πανγαία  κάνοντας το επόμενο βήμα με μια νέα  επένδυση στην Κρήτη σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης Dimand.
Η διοίκηση του Αριστοτέλη Καρυτινού άναψε το πράσινο φώς για την αγορά του 40% των μετοχών  της εταιρείας Alpha Επενδυτική  Περιουσία  Χανίων και το υπόλοιπο 60% παραμένει  στην Alpha το οποίο στο σύνολο τους θα  αποτελέσουν ένα νέο σχήμα  για την Dimand.  
Η αγορά  αφορά  ένα προνομιακό οικόπεδο  11,5 στρεμμάτων στην περιοχή των Χανίων το οποίο  με την ολοκλήρωσή του σχεδίου θα βελτιώσει αισθητά την πόλη.
Η αξιοποίησή του θα απαιτήσει τουλάχιστον κεφάλαια ύψους 40 με 50 εκατ. ευρώ.
Η συνεργασία της  Εθνικής Πανγαία με την Dimand την φέρνουν πιο κοντά σε προσοδοφόρες δραστηριότητες όπως είναι ο τουριστικός τομέας καθώς ο σκοπός είναι η βελτίωση των υπηρεσιών προς του τουρίστες οι οποίοι σταδιακά θα αποκτήσουν  μέτρο σύγκρισης με τα υπάρχοντα ξενοδοχεία. Η Dimand σχεδιάζει επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ  στον τομέα των  ξενοδοχείων ανεβάζοντας τα στάνταρ του ανταγωνισμού.
Η αρχή έγινε με το ξενοδοχείο Moxy στην Πάτρα  το οποίο έχει  ενταχθεί στην αμερικανική αλυσίδα  Marriott και αναμένεται η επόμενη κίνηση στην περιοχή της Ομόνοιας στο κέντρο  της Αθήνας με ένα ακόμη ξενοδοχείο Moxy.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης