Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama Ambre 2019: Το νέο επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε ασφάλιση από τη Groupama Ασφαλιστική

Groupama Ambre 2019: Το νέο επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε ασφάλιση από τη Groupama Ασφαλιστική
Το προϊόν Unit Linked «Groupama Ambre 2019» επενδύει στο επενδυτικό κεφάλαιο Groupama Selection Protect 85, το οποίο έχει συνεχώς ως προστατευμένη τιμή το 85% της υψηλότερης τιμής που έχει πετύχει
Το κεχριμπάρι (Ambre στα γαλλικά), το απολιθωμένο ρετσίνι των κωνοφόρων δέντρων ξεπερνά σε ηλικία τα 30 εκατομμύρια χρόνια.
Είναι φημισμένο για το χρώμα, τη ζεστασιά και τις ιδιότητές του, που του έχουν χαρίσει τη φήμη της προστατευτικής ουσίας.
Όπως κάτι τόσο απλό με τα χρόνια εξελίσσεται σε κάτι τόσο υπέροχο και σπάνιο έτσι και το προϊόν Unit Linked «Groupama Ambre 2019», ένα επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε ασφάλιση, απλό στη φύση του αλλά σπάνιο στην ανταπόδοσή του, εξελίσσεται σε πολύτιμο εργαλείο για κάθε πελάτη της Groupama Ασφαλιστικής.
Το προϊόν Unit Linked «Groupama Ambre 2019» επενδύει στο επενδυτικό κεφάλαιο Groupama Selection Protect 85, το οποίο έχει συνεχώς ως προστατευμένη τιμή το 85% της υψηλότερης τιμής που έχει πετύχει.
Η προστασία αυτή είναι εγγυημένη από την BNP Paribas. Η επένδυση συνδυάζεται με ασφάλιση ζωής της Groupama Ασφαλιστικής.
Η ασφάλιση ζωής ισχύει για 10 έτη αλλά η επένδυση μπορεί να διατηρηθεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο πελάτης, με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος.
Ο πελάτης μπορεί να κάνει εξαγορά του λογαριασμού επένδυσης ένα χρόνο μετά την έναρξή του, χωρίς καμία χρέωση.
Η διαχείριση της επένδυσης πραγματοποιείται από τη Groupama Asset Management, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια που ξεπερνούν τα €100 δις.
Η εμπειρία των στελεχών της Groupama Ασφαλιστικής στην Ελλάδα, καθώς αυτή αποτελεί την 11η καμπάνια προϊόντων με παρόμοια χαρακτηριστικά τα τελευταία 8 χρόνια, η δυνατότητα πρόσβασης σε ώριμες αγορές και η προσδοκώμενη απόδοση αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα του «Groupama Ambre 2019» και το καθιστούν μια πραγματικά κατάλληλη επιλογή σχεδόν για κάθε πελάτη.
Επιπλέον, κάθε πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της επένδυσής του, καθημερινά και με απόλυτη διαφάνεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά την πρώτη δεκαετία, «το Groupama Ambre 2019» αποτελεί μία πραγματική εξασφάλιση επιπλέον κεφαλαίου στους αγαπημένους του καθώς καταβάλλεται στους δικαιούχους η αξία τού λογαριασμού επένδυσης και το κεφάλαιο κάλυψης ζωής αθροιστικά.
Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €139,4 εκ. το 2018, η εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες.
Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

Πληροφορίες για τον Όμιλο
Ο γαλλικός πολυεθνικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 12 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του.
Ο Όμιλος απασχολεί 32.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης