Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέα τιμολόγηση στα πακέτα κατοικίας με ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης από το Eurolife Partners

tags :
Νέα τιμολόγηση στα πακέτα κατοικίας με ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης από το Eurolife Partners
Νέα τιμολόγηση στα πακέτα κατοικίας με ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης από το Eurolife Partners
Σε μια σειρά από αναβαθμίσεις και προσθήκες που αφορούν το Eurolife Partners, προχώρησε η Eurolife ERB, εισάγοντας νέες δυνατότητες που ενισχύουν όσα μπορεί να προσφέρει το ψηφιακό της εργαλείο στο δίκτυο συνεργατών.
Ο στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώνει συνεχώς τις δυνατότητες του εργαλείου, δίνοντάς του περισσότερες λειτουργικότητες, προκειμένου να διευκολύνει και να εξελίσσει το έργο των συνεργατών της καθημερινά. Η μεγάλη αναβάθμιση που ενσωματώνεται στη νέα έκδοση του εργαλείου είναι η δυνατότητα για αίτηση και online έκδοση συμβολαίου κατοικίας. Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση λοιπόν, το Eurolife Partners ενισχύεται με τις παρακάτω δυνατότητες:

- Αίτηση και online έκδοση συμβολαίου κατοικίας για τα τιμολογημένα πακέτα με δυνατότητα Τυπώνω-Πληρώνω
- Εύκολες φόρμες συμπλήρωσης στοιχείων για την ολοκλήρωση της αίτησης (χάρη στη γρήγορη και συγκριτική τιμολόγηση και την πρόσφατη προσθήκη των Google Maps)
- Ενσωμάτωση των προϊόντων κατοικίας στη λογική του Τυπώνω-Πληρώνω, καθώς και των προτιμολογημένων πακέτων business για νέες αιτήσεις, ανανεώσεις, δόσεις και τυχόν τροποποιήσεις
- Μειωμένο χρόνο εκμάθησης και εξοικείωσης με το εργαλείο
- Κοινές ταμειακές καταστάσεις για ασφάλιση οχήματος και περιουσίας
- Αυτόματη αποστολή Welcome Kit, για άμεση παράδοση του συμβολαίου στον πελάτη

Η Eurolife ERB, από τη στιγμή που λάνσαρε το Eurolife Partners στην αγορά, δεσμεύθηκε να το βελτιώνει συνεχώς, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
Ο Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, σημείωσε σχετικά «σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιούμε ακόμα ένα update στο ψηφιακό μας εργαλείο Eurolife Partners, στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να το υποστηρίζουμε συνεχώς.
Πλέον, το Eurolife Partners είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο, το οποίο διευκολύνει καθημερινά το έργο του συνεργάτη, παρέχοντάς του πολλές ελευθερίες και δυνατότητες.
Με την προσθήκη της ολοκληρωμένης ροής ασφάλισης κατοικίας, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες που κάνουν πιο απλό και παραγωγικό το έργο των συνεργατών μας».
Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife ERB προχώρησε και σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που αφορούν τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, αναβαθμίζοντας τα σχετικά πακέτα που προσφέρει στο πελατολόγιό της. Οι πρωτοβουλίες αυτές που αφορούν την τιμολογιακή της πολιτική προβλέπουν:

- Βελτίωση του rate της τιμολογιακής πολιτικής στο πρόγραμμα Multi Home Ευέλικτο, με μείωση η οποία φτάνει έως και 16,7%
- Αντίστοιχη βελτίωση και για την κάλυψη σεισμού στο πρόγραμμα Multi Home Ολοκληρωμένο, με μείωση έως και 28,6%
- Εξορθολογισμό των τιμών στο Multi Home Ολοκληρωμένο

Με το ποσοστό ασφαλισμένων σπιτιών στην Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα χαμηλό, η κίνηση αυτή έρχεται να λειτουργήσει ως ένα σημαντικό κίνητρο για τον Έλληνα πολίτη. Οι βελτιώσεις αυτές προστίθενται στις υπάρχουσες καινοτομίες που κάνουν τα προϊόντα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife ERB τόσο ανταγωνιστικά και πρωτοποριακά – όπως είναι το συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας, με δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις χωρίς επιβάρυνση, η κάλυψη νομικής προστασίας, η ενιαία προμήθεια και η κάλυψη υπηρεσίας επισκευής ζημιών Eurolife Repair στο πακέτο Multi Home Ολοκληρωμένο.
«Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν διαθέτουν κάποιο ασφαλιστικό προϊόν κατοικίας και με δεδομένη την κλιματική αλλαγή που μας επηρεάζει με ακραία φαινόμενα και φυσικές καταστροφές, πήραμε την απόφαση να κάνουμε τα προϊόντα αυτά ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμα στο ευρύ κοινό», συμπλήρωσε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης στη Eurolife ERB. «Η ασφάλιση κατοικίας δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες ενός οικογενειακού προϋπολογισμού, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να τονίζουμε την αξία της».
Με αφορμή τις παραπάνω βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, η Eurolife ERB προετοιμάζει το επόμενο διάστημα εκπαιδευτικές ημερίδες για το δίκτυο συνεργατών της, προκειμένου να ενημερωθεί εκτενέστερα για αυτές τις πρωτοβουλίες. Στόχος της εταιρείας είναι να αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της, ώστε να είναι πάντα σε θέση να τους παρέχει βελτιωμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης