Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Oman Air συνδέεται με το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η Oman Air συνδέεται με το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Oman Air: Νέα αεροπορική σύνδεση για το Ελευθέριος Βενιζέλος
Μία ακόμη αεροπορική από την περιοχή του Αραβικού Κόλπου εισέρχεται στην αγορά της Αθήνας, καθώς ο κρατικός αερομεταφορέας του Ομάν, Oman Air, ξεκίνησε πτήσεις μεταξύ Μουσκάτ και του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις αρχές του μήνα.
Όπως στη χθεσινή (3/6) συνέντευξη, η Αθήνα αποτελεί τον δεύτερο προορισμό που προστέθηκε τη φετινή χρονιά στα δρομολόγια της Oman Air, μετά την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και τον δέκατο στην Ευρώπη.
Η σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με τη Μουσκάτ στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση των εμπορικών δεσμών ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς και στην αύξηση των επισκεπτών όχι μόνο από τη χώρα της Μέσης Ανατολής, αλλά και από την ευρύτερη Ασία, όπως ανέφερε ο επικεφαλής International Sales της αεροπορικής, Laurent Recoura.
Είναι ενδεικτικό ότι στην πρώτη πτήση, που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου, μεταξύ των επιβατών, που ταξίδεψαν από την Μουσκάτ στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ήταν 30 Κινέζοι.
Οι πτήσεις είναι καθημερινές σε ετήσια βάση ενώ το μέσο κόστος των ναύλων ανέρχεται στα 330 ευρώ μετ' επιστροφής, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.
Όπως υποστήριξε ο κ. Recoura, η διοίκηση της αεροπορικής δεσμεύεται να εργαστεί προκειμένου να λειτουργήσει το καινούργιο αυτό εγχείρημα, παρά τις όποιες αρχικές δυσκολίες, δίνοντας προτεραιότητα στην τιμολογιακή πολιτική, προκειμένου να διασφαλίσει τις τιμές που της αναλογούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης