Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Υψηλή μεταβλητότητα με χαμηλό όγκο συναλλαγών και επιλεκτικές κινήσεις περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Υψηλή μεταβλητότητα με χαμηλό όγκο συναλλαγών και επιλεκτικές κινήσεις περιμένουν οι αναλυτές
Μετοχές που έχουν διορθώσει αρκετά και έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά θα τραβήξουν τα βλέμματα των αναλυτών
Με την Κομισιόν να δείχνει πως οι φορο-ελαφρύνσεις δημιουργούν τρύπα στα δημοσιονομικά και να σημειώνει τις μεγάλες καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις, η αγορά συνεχίζει να διορθώνει αυξάνοντας τη μεταβλητότητα.
Η υψηλή μεταβλητότητα και ο χαμηλός όγκος συναλλαγών σε σύγκριση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις αναμένεται να είναι το βασικό χαρακτηριστικό και της σημερινής συνεδρίασης.
Ωστόσο, μετοχές που έχουν διορθώσει αρκετά και έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά θα τραβήξουν τα βλέμματα των αναλυτών.
Θα πρέπει να προσεχθεί η τεχνική εικόνα πολλών μετοχών μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης οι οποίες εσχάτως έχουν βελτιώσει και όγκους και συμπεριφορά και έχουν εξαιρετική τεχνική εικόνα.
 
Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να διατηρηθεί και να είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής συνεδρίασης με τις τράπεζες να είναι στο επίκεντρο.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει την αστάθειά της και σήμερα λόγω της ανόδου την προηγούμενη εβδομάδα και της αδυναμίας των διεθνών αγορών.
 
Beta
Οι χαμηλό όγκοι συναλλαγών σε σύγκριση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις αναμένεται να διατηρηθούν και σήμερα με τους επενδυτές να εστιάζουν σε επιλεγμένες μετοχές.
Περιμένουμε η συσσώρευση να επικρατήσει και το βλέμμα να είναι στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης