Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κορυφαία διάκριση για την ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ

tags :
Κορυφαία διάκριση για την ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ
Πρωτιά στην ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ δίνει το Χρηματιστήριο Αθηνών
Tην κορυφαία διάκριση και συγκεκριμένα το βραβείο “Best IR Team, ATHEX listed Companies”, απέσπασε η ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ στο 2ο συνέδριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών με κεντρικό θέμα: «Συνέργειες, συνεργασίες και ευκαιρίες στις κεφαλαιαγορές».
Η τιμητική διάκριση ήταν αποτέλεσμα ψηφοφορίας των μελών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για την διάκριση της καλύτερης ομάδας Επενδυτικών Σχέσεων ανάμεσα στις εισηγμένες εταιρείες και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 150 στελέχη εταιρειών, μεταξύ των οποίων στελέχη Χρηματιστηριακών και Εισηγμένων Εταιρειών, εκπρόσωποι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκπρόσωποι Φορέων Θεσμικών και Ιδιωτών Επενδυτών, καθώς και εκπρόσωποι Εταιρειών που συμμετέχουν στο ευρύτερο οικοσύστημα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.
Συμμετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι της European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) και του Διοικητικού Χρηματιστηρίου του Κουβέιτ.
Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ, κ. Νίκος Πολυμενάκος, από τον Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμο Αναστασόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτη Λαζαρίδη.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Όμιλος Μυτιληναίου Α.Ε και την τρίτη θέση, η Τράπεζα Πειραιώς.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξία οι:
Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ, κ. Νίκος Πολυμενάκος, Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης