Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Παραμένει θετικό το momentum – Επιλεκτικό ενδιαφέρον για μετοχές που παρουσιάζονται στη Νέα Υόρκη

tags :
ΧΑ: Παραμένει θετικό το momentum – Επιλεκτικό ενδιαφέρον για μετοχές που παρουσιάζονται στη Νέα Υόρκη
Το κλίμα στο εσωτερικό παραμένει καλό, ενώ βοηθάει και η βελτίωση της επενδυτικής ψυχολογίας στο εξωτερικό
Θετικό παραμένει το κλίμα στο ΧΑ και οι αναλυτές συνεχίζουν να παραμένουν αισιόδοξοι για την πορεία της αγοράς.
Επιπλέον περιμένουν για σήμερα επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον για εταιρείες που παρουσιάζονται στο road show στη Νέα Υόρκη, το οποίο ξεκινάει σήμερα και θα συνεχιστεί και αύριο.
Υπενθυμίζεται πως παρουσιάζονται οι εξής εισηγμένες: ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, EXAE, Autohellas, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΛΠΕ, Ικτίνος, ΜLS, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, Πανγαία, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, Profile, ΔΕΗ, Σαράντης, Τέρνα Ενεργειακή, Πλαστικά Θράκης και Τιτάν.
Σημειώνεται πως οι μετοχές της Τιτάν διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,15 ευρώ ανά μετοχή.
 
Eurobank
Συνολικά η ψυχολογία παραμένει θετική λόγω των επερχόμενων εθνικών εκλογών και της θετικής ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού. Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει σε θετικό έδαφος.
 
Euroxx
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί. Επίσης το road show των ελληνικών εταιρειών στη Νέα Υόρκη ίσως τραβήξει το ενδιαφέρον των επενδυτών για συγκεκριμένες μετοχές.
 
Beta
Στη σημερινή ατζέντα οι μετοχές της Τιτάν διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ενώ η Quest έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου.
Για τη συνεδρίαση περιμένουμε κάποιες ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών οι οποίες θα μπορούσαν να περιορίσουν το ανοδικό momentum.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης