Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για Novartis: Δημιουργείται η εικόνα μιας τεράστιας πλεκτάνης που στήθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα

Γεωργιάδης για Novartis: Δημιουργείται η εικόνα μιας τεράστιας πλεκτάνης που στήθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα
Σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης αφήνει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση της Novartis
Για «τεράστια πλεκτάνη» έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis και στις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
«Η κ. Δημητρίου ανέσυρε από το αρχείο τις καταγγελίες του αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή κατά της κυρίας Τουλουπάκη και ανέθεσε σε έτερο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου την επί της ουσίας έρευνα των καταγγελλομένων από τον κ. Αγγελή» δήλωσε μιλώντας στον Real FM.
Ο ίδιος υπενθύμισε ότι ο κ. Αγγελής έχει κατηγορήσει την κ. Τουλουπάκη για κατάχρηση εξουσίας και για οργάνωση μιας σκευωρίας σε συνεργασία με εν ενεργεία υπουργό της κυβερνήσεως, τον οποίο φωτογραφίζει στην αναφορά του.
«Όσον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και θα πω κάτι ειδικά για τον φίλο μου, Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος διεσύρθη τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό.
Στην αναφορά του κ. Αγγελή υπάρχει ένα συγκλονιστικό γεγονός, αναφέρεται ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου 2018 η κ. Τουλουπάκη τον ενημέρωσε ότι σκοπεύει να ασκήσει δίωξη στον κ. Λοβέρδο, στον κ. Σαλμά και σε εμένα.
Γιατί αυτό είναι συγκλονιστικό;
Γιατί σύμφωνα με τον φάκελο που ήρθε στη Βουλή, οι καταθέσεις βάση των οποίων η κ. Τουλουπάκη ζήτησε από τον κ. Λοβέρδο να παράσχει εξηγήσεις, η πρώτη από αυτές τις καταθέσεις ελήφθη στις 28 Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή περίπου 25 ημέρες μετά την ενημέρωση που είχε κάνει η κ. Τουλουπάκη στον κ. Αγγελή.
Αυτό σημαίνει ότι η κ. Τουλουπάκη είχε προαποφασίσει τις κινήσεις της πριν από τις καταθέσεις των μαρτύρων και αυτό είναι ένα συγκλονιστικό εύρημα» τόνισε.
«Αυτό τοποθετεί όλη την υπόθεση πλέον, για την οποία και εγώ και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Στουρνάρας, ο κ. Λοβέρδος, ο κ. Αβραμόπουλος και όλοι, είχαμε επισημάνει ότι πρόκειται περί μιας σκευωρίας.
Ήταν προφανές ότι αυτά που κατήγγειλαν οι λεγόμενοι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος ανήκαν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, εκτός αν κάποιος στ'αλήθεια πίστευε ότι μπήκε ο Φρουζής με τροχήλατη βαλίτσα στο Μαξίμου να δώσει 2 εκατ. στον Σαμαρά.
Το ότι όμως έγιναν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, το ότι έγιναν πρωτοσέλιδα, το ότι διασύρθηκαν οικογένειες, σπιλώθηκαν συνειδήσεις, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να το ερευνήσει η ελληνική Δικαιοσύνη και ασφαλώς να το ερευνήσει η επόμενη Βουλή» συμπλήρωσε.
«Όλα αυτά δημιουργούν την εικόνα μιας τεράστιας πλεκτάνης, μιας τεράστιας σκευωρίας που στήθηκε από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.
Δυστυχώς από ό,τι φαίνεται σε συνεργασία με κάποιους, ελάχιστους, επίορκους εισαγγελικούς λειτουργούς με μόνο σκοπό την σπίλωση και την καταστροφή των πολιτικών αντιπάλων του κ. Τσίπρα» υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης