Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Αποστολάκης για τουρκικές παραβιάσεις: Η στάση της Άγκυρας δεν βοηθά για την αποκλιμάκωση της έντασης με την Ελλάδα

Αποστολάκης για τουρκικές παραβιάσεις: Η στάση της Άγκυρας δεν βοηθά για την αποκλιμάκωση της έντασης με την Ελλάδα
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έκανε λόγο για μεθοδεύσεις από την Άγκυρα που δεν βοηθούν στη μείωση της έντασης με την Ελλάδα
Σαφείς αιχμές κατά της Άγκυρας άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, καταλογίζοντας στη γειτονική χώρα μεθοδεύσεις που υπονομεύουν τις προσπάθειες για την αποκλιμάκωση της έντασης με την Ελλάδα.
Ο κ. Αποστολάκης, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ προσεχτικός και "μετρημένος" στις δηλώσεις του, τόνισε ότι είναι προς όφελος και των δύο πλευρών να σταματήσουν οι τουρκικές παραβιάσεις.
Ειδικότερα, κατά την τελετή παραλαβής νέων εκπαιδευτικών αεροσκαφών από την Πολιτική Αεροπορία, ο υπουργός Άμυνας -ερωτηθείς για το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων- τόνισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε ανάλυση σε ένα λεπτό του τι προβλέπουμε, αλλά αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι οι συζητήσεις και οι προσπάθειες έχουν σχέση και στόχο να πέσει η ένταση.
Με αυτές τις μεθοδεύσεις και με αυτούς τους τρόπους αντίδρασης δε βοηθάνε σε μια τέτοια κατεύθυνση.
Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε προς όφελος και των δύο πλευρών να σταματήσουν οι παραβιάσεις και αυτού του τύπου οι ενέργειες.
Αντιμετωπίζονται και αναχαιτίζονται όλες οι παραβιάσεις, όπως προβλέπεται και όπως έχουμε ως πάγια τακτική μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης