Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της InfoComm 2019 με τις νέες επαγγελματικές λύσεις και τη νέα σειρά Micro LED signage

tags :
Η LG εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της InfoComm 2019 με τις νέες επαγγελματικές λύσεις και τη νέα σειρά Micro LED signage
To B2B portfolio προϊόντων της LG καταπλήσσει τους συμμετέχοντες με την ευρεία γκάμα πρωτοποριακών digital signage λύσεων από LED μέχρι OLED και Micro LED
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει αυτήν την εβδομάδα τις πιο πρόσφατες επαγγελματικές λύσεις της στην InfoComm 2019, στο Ορλάντο της Φλόριντα.
Από τις Micro LED digital signage οθόνες, την Transparent OLED signage, τις Open Frame OLED οθόνες, έως την ολοκληρωμένη σειρά LED προϊόντων, η LG παρουσιάζει στο μεγαλύτερο trade show επαγγελματικών οπτικοακουστικών μέσων στη Βόρεια Αμερική μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών οθονών που είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσουν την περιέργεια του κοινού.
Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο περίπτερο της LG, το εντυπωσιακό LG OLED Falls αποτελεί ένα μοναδικό, συναρπαστικό digital signage installation, αποτελούμενο από Open Frame επαγγελματικές οθονές OLED. Οι LG OLED Open Frame οθόνες είναι η νέα ολοκληρωμένη προσέγγιση καινοτόμου και εύκαμπτου σχεδιασμού digital signage. Χωρίς ξεχωριστή πηγή φωτός, οι οθόνες είναι εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές, και αρκετά εύκαμπτες, ώστε να κάμπτονται και να τυλίγονται για να προσαρμόζονται στο σημείο εγκατάστασης.
H μοναδική σειρά LG Micro LED signage παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως στην InfoComm 2019. Προμηνύοντας το μέλλον στο digital signage, η τεχνολογία Micro LED της LG βασίζεται σε συστοιχίες μικροσκοπικών LED που σχηματίζουν αυτόνομα pixels, τα οποία λειτουργούν ανεξάρτητα, ώστε να αποδίδουν εικόνες με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Με διάμετρο μικρότερη από 50 mm, κάθε LED είναι ίσο περίπου με το μέγεθος ενός κόκκου σκόνης ή περίπου το μισό του πλάτους μιας ανθρώπινης τρίχας.
Η νέα σειρά  LED Signage LAPE της LG χρησιμοποιεί μια ειδικά σχεδιασμένη εύκαμπτη LED οθόνη που προσφέρει πραγματική κοίλη ή κυρτή καμπυλότητα μέχρι 1000R για απεριόριστη ευελιξία στο σχεδιασμό. Η λεπτή σειρά LAPE αποδίδει ζωντανές εικόνες χάρη στον προηγμένο αλγόριθμο αντίθεσης (Dynamic Contrast Algorithm), την αποκλειστική τεχνολογία της LG για ποικιλία χρωμάτων και βαθιά αντίθεση.
Η νέα LED LAPE οθόνη της LG έχει σχεδιαστεί για εύκολη κατανομή και εγκατάσταση. Η σειρά LAAF θεωρείται ιδανική λύση για συνεδριακούς χώρους όπου αντικαθίστανται οι projectors, καθώς διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και συνδέσεις AV, καλύπτοντας μια σειρά από επαγγελματικές ανάγκες. Εκτός από τη συμβατότητα με κορυφαίους συνεργάτες, όπως η Crestron και η Cisco, η οθόνη υποστηρίζει το LG Signage365Care για την παρακολούθηση και διάγνωση των συσκευών σε πραγματικό χρόνο.
Η LG OLED Transparent οθόνη που θα ενθουσιάσει το κοινό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήστη σε επαγγελματικές εφαρμογές, ιδιαίτερα σε εμπορικά καταστήματα και στον ξενοδοχειακό τομέα. Η νέα οθόνη 55 ιντσών (μοντέλο 55EW5F) συνδυάζει την διαφάνεια με την κορυφαία ποιότητα εικόνας LG OLED, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν βίντεο και ταυτόχρονα να βλέπουν τα αντικείμενα πίσω από την οθόνη.
Ακόμη μια νέα λύση που διευρύνει το portfolio των large screens της LG για το 2019, είναι τα προηγμένα Interactive Digital Boards Inside Cell (IDBs). Το μοντέλο των 86 ιντσών της σειράς LG TN3F έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη σε αίθουσες συνεδριάσεων, διδασκαλίας και άλλους χώρους συνεργασίας με εύκολη και αξιόπιστη απόκριση της τεχνολογίας αφής. Τα συγκεκριμένα IDB ενσωματώνουν την In-cell Touch τεχνολογία, η οποία εξαλείφει την απόκριση επιφάνειας αφής (μεταξύ του LCD panel και προστατευτικού γυαλιού). Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ταχύτερο χρόνο απόκρισης για ρεαλιστική εμπειρία γραφής, αποτελώντας ιδανική λύση για αίθουσες συναντήσεων και πανεπιστημιακές αίθουσες διδασκαλίας.
«Η πρόοδος που έχει γίνει στις B2B τεχνολογίες δημιουργεί νέες ευκαιρίες στο digital signage, όπως το ευρύ OLED και LED portfolio που παρουσιάζει η LG στην InfoComm», δήλωσε ο Lee Choong-Hwoan, επικεφαλής του τμήματος Information Display της LG Electronics Business Solutions. «Η γνώση και η τεχνογνωσία μας τόσο στις OLED όσο και στις LED οθόνες μας επιτρέπει να είμαστε η μοναδική εταιρεία που μπορεί να προσφέρει αυτήν την ευρεία γκάμα λύσεων signage στους πελάτες μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης