Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Aποφασισμένη η ΝΔ να ανορθώσει τη χώρα - Την επομένη των εκλογών θα σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση

Κικίλιας: Aποφασισμένη η ΝΔ να ανορθώσει τη χώρα - Την επομένη των εκλογών θα σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση
«Η ΝΔ θα χειριστεί τα εθνικά θέματα με σεβασμό στην Ιστορία και στα εθνικά μας δίκαια», τόνισε ο Β. Κικίλιας
«Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να πετάξει ψηλά, έστω και μόνη της, για να ανορθώσει τη χώρα», τονίζει σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υποψήφιος βουλευτής  της Ά Αθηνών της ΝΔ,  Βασίλης Κικίλιας.
Ο ίδιος εκφράζει τη βεβαιότητα ότι πιθανή  αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ θα εγγυηθεί μια κανονικότητα στην οικονομία και στην ασφάλεια, ενώ εκτιμά ότι η ΝΔ καλύπτει επαρκώς τον χώρο μεταξύ της Δεξιάς και της δημοκρατικές Αριστεράς , επιμένοντας ότι ακόμη και αυτοδύναμη η επόμενη  κυβέρνηση θα επιδιώξει τις μέγιστες πολιτικές συμμαχίες.
«Την επομένη των εκλογών, με την ψήφο του ελληνικού λαού, η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση, ικανή να αλλάξει το τοπίο και να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου», αναφέρει ο κ. Κικίλιας.
Υπογραμμίζει πως «δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές μας και να προχωρήσουμε σε παρά φύσει συνεργασίες, όπως έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να πετάξει ψηλά, έστω και μόνη της, για να ανορθώσει τη χώρα».
Όπως αναφέρει, «η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο και δημόσια διακηρυγμένο πρόγραμμα για τον τομέα της ασφάλειας, το πεδίο που αποτέλεσε το «Βατερλό» της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες, στοχευμένες και οργανωμένες, ώστε σε συντομότατο χρόνο να αλλάξει η εικόνα και να αρχίσει να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας στις γειτονιές της Αθήνας και όλης της χώρας».
«Έχουμε τη θέληση και την πολιτική βούληση για αυτό.
Έχουμε και την πείρα, καθώς το κεκτημένο της περιόδου 2012-2015 είναι η αφετηρία μας», προσθέτει και υπενθυμίζει πως «το 2014, όταν είχα την ευθύνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαμε συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα: Συλλήψεις στον τομέα της τρομοκρατίας, το χαμηλότερο επίπεδο εγκληματικότητας της δεκαετίας και έλεγχο των μεταναστευτικών ροών, θωρακίζοντας τα νησιά μας από οποιοδήποτε πρόβλημα στον τουρισμό».
 Τέλος, ασκώντας σημειώνει πως αποδείχτηκε ορθή από την εξέλιξη των γεγονότων και τη λαϊκή ετυμηγορία, «η κριτική που ασκούμε για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα από το δίδυμο Τσίπρα και Κοτζιά».
Μεταξύ άλλων, σημειώνει πως «η ΝΔ θα χειριστεί τα εθνικά θέματα με σεβασμό στην Ιστορία και στα εθνικά μας δίκαια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης