Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογική συνεργασία Λεβέντη – Νικολόπουλου – Τι δήλωσαν

Εκλογική συνεργασία Λεβέντη – Νικολόπουλου – Τι δήλωσαν
O B. Λεβέντης τόνισε ότι η εκλογική εκστρατεία της συνεργασίας αυτής συνιστά «μάχη κατά της διαφθοράς»
Την εκλογική συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων και του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος παρουσίασαν οι πρόεδροι των δυο κομμάτων, Β. Λεβέντης και Ν. Νικολόπουλος, στο πλαίσιο εκδήλωσης σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Τη σύμπραξη αυτή, η οποία περιλαμβάνει και στελέχη προερχόμενα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες,  ενέκρινε ομόφωνα η Κεντρική Επιτροπή του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος, της οποίας η συνεδρίαση  προηγήθηκε.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, στον χαιρετισμό του  ανέφερε ότι το δικομματικό σύστημα «των διορισμών, των σκανδάλων και των θαλασσοδανείων επτώχευσε τη χώρα», ενώ χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη» την επίτευξη αυτοδυναμίας από την ΝΔ.
Κάνοντας αναφορά στη συνεργασία, στην οποία συμμετέχουν το «Κίνημα Πρασίνων», το "Κίνημα ΑμεΑ», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης  και «πατριώτες που συμμετείχαν στην οργάνωση των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία», είπε ότι πρέπει να αναδειχθεί ότι «στον κεντρώο χώρο συμβαίνει κάτι σοβαρό».
Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι η εκλογική εκστρατεία της συνεργασίας αυτής συνιστά «μάχη κατά της διαφθοράς», ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η νίκη δεν είναι ακατόρθωτη.
Σύμφωνα με τον Ν. Νικολόπουλο, το ζητούμενο είναι να αποτελέσει η συνεργασία αυτή το «χαλινάρι» που θα αναχαιτίσει το νεοφιλελευθερισμό και θα «φρενάρει» την «ασυδοσία και αλαζονεία της επερχόμενης νεοδημοκρατικής εξουσίας, δείγματα της οποίας ήδη διαφαίνονται στα τηλεοπτικά πάνελ».
 «Να γίνουμε και πάλι η έκπληξη για εκείνους που πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης