Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: Για την Ελλάδα των ονείρων μας ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους

Μιχαλολιάκος: Για την Ελλάδα των ονείρων μας ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικoύ Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«“Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.” Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - ΑΣΚΗΤΙΚΗ
Σε παλαιότερα χρόνια στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας μας, επάνω από τον τίτλο υπήρχε η φράση “Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ”.
Αυτό να θυμηθούνε όσοι πιστεύουν (και λάθος το πιστεύουν!) ότι όλα τέλειωσαν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή σε μία εκλογική αναμέτρηση εκάμφθη (περιστασιακά και μόνον, εάν εμείς το θέλουμε!), η δύναμή μας σε αριθμό ψήφων.
Όμως, επιτέλους, για όσους είναι πραγματικοί Εθνικιστές, για όσους είναι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες πιστεύουν ότι η δύναμη της Ιδέας μας είναι ένας απλός αριθμός, ένα απλό ποσοστό;
Όσο πιο πολύ κτυπάς το ατσάλι στο αμόνι, τόσο σκληρότερο γίνεται.
Και δεχθήκαμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ένα κτύπημα από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, που θέλει κυριολεκτικά την εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ένα κτύπημα που άλλους θα κάνει σκληρότερους και άλλους πιθανώς θα τους οδηγήσει στο δρόμο της φυγής γιατί στην πραγματικότητα ποτέ τους δεν ήταν Χρυσαυγίτες, ποτέ τους δεν ήταν Εθνικιστές!
 
Όρθιοι ανάμεσα σε ερείπια
 
Όταν όλα μοιάζουν χαμένα, τότε παρουσιάζονται αυτοί που είναι αληθινά δυνατοί.
Έμοιαζαν όλα να φλέγονται, αλλά στην πραγματικότητα λίγες ήταν οι φλόγες και όλοι οι άλλοι γύρω μας αντανακλούν την λάμψη μας και αυτές οι φλόγες παραμένουν ζωντανές!
Είναι οι φλόγες στον ιερό βωμό της Εστίας του Έθνους μας.
Είναι τα εθνικά πεπρωμένα, είναι η Ιστορική Μνήμη, που χαράζει το είναι μας.
Και γι’ αυτό όσοι από συμφέρον παρέδωσαν ψυχή δεν υπήρχαν για μας ποτέ!
Και θα έρθουν άλλοι περισσότερο ισχυροί, γεμάτοι φλόγα στην καρδιά να πυκνώσουν τις τάξεις και να δώσουν τον αγώνα τον καλό ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους.
Αυτούς τους ξεχωριστούς της μοίρας δεν τους πλανεύει το τραγούδι της Σειρήνας στο πέλαγος της εθνικής μάχης, δεν μπορούν να τους σταματήσουν τα απατηλά και ψεύτικα λόγια των εργολάβων του συστήματος, των υποτακτικών της ξενοκρατίας, οι οποίοι είναι το κατεστημένο, το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, είναι το σύστημα, εναντίον του οποίου μάχεται με συνέπεια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Μέρος του συστήματος πρέπει να τονίσουμε ότι είναι και κάποιοι τυχοδιώκτες, οι οποίοι φόρεσαν την μάσκα του πατριώτη, του εθνικιστή ή ακόμη και του εθνοσωτήρα με προφανή σκοπό, υπηρετώντας το σύστημα, για να γίνουν το ανάχωμα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπως και οι ίδιοι πλέον ομολογούν.
Είναι όλοι αυτοί, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η πέμπτη φάλαγγα μέσα στις γραμμές μας, που πρέπει να παραμερίσουμε, αποκαλύπτοντας τον σκοτεινό και βρώμικο ρόλο τους. Ψευτοπατριώτες, υποτακτικοί του μνημονίου, άλλοι προερχόμενοι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, άλλοι από το ΠΑΣΟΚ και άλλοι από την κομμουνιστική αριστερά.
Σήμερα ξαφνικά έγιναν… εθνικιστές και κατόρθωσαν(;) και αυτοί, πάντοτε υπηρετώντας το σύστημα, να πλήξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
 Όμως δεν μας λύγισαν.
Είμαστε όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια μιας ολόκληρης χώρας.
Ερείπια Ιδανικών, ερείπια ψυχών, ερείπια ανθρώπων και συνειδήσεων.
 
Η Νέα Δημοκρατία και οι Εθνικιστές
 
Εναντίον μας στην μάχη της 26ης Μαΐου 2019 ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που μας στέρησε παράνομα τα δικαιώματά μας και στην προεκλογική περίοδο.
Ήταν όμως και η Νέα Δημοκρατία, μία παράταξη η οποία κατά παράδοση μισεί τους εθνικιστές.
Από το 1974 με το “η Κύπρος είναι μακριά” και την αποχουντοποίηση με την δίωξη πολλών χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ μέχρι το 2019, που ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε ότι σκοπός τους είναι να εξαφανίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Από τον Αντώνη Σαμαρά, που μας έβαλε μαζί με κάποιους επίορκους στην φυλακή, είμαστε σήμερα στον νεοφιλελεύθερο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει βάλει σαν σκοπό του να μη μπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην επόμενη Βουλή.
Στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στις ευρωεκλογές είχε στο ευρωψηφοδέλτιό του τον Καιρίδη, τον οποίο προκρίνει και ως υποψήφιο βουλευτή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.
Μπορεί ένας πατριώτης και πολύ περισσότερο ένας εθνικιστής να είναι με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Καιρίδη;
Ας δούμε τι έχει πει ο Καιρίδης και ο καθένας ας κρίνει:
 
• «Όπως, λοιπόν, είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι οι Μακεντόνσκι[…] Είμαστε παιδιά των Οθωμανών![…] Το Κυπριακό κατέστρεψε τις σχέσεις μας με την Τουρκία και μας οδήγησε στη χρεοκοπία[…] Μύθος εθνικιστικός το “Η Ελλάδα στους Έλληνες” […] Υπάρχει η άποψη ότι το Αιγαίο είναι μια ελληνική θάλασσα…».
•  «Θα ήταν καλύτερα να δώσουμε το όνομα του κράτους αμετάφραστο- “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια”»!
• "Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο. Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε… Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία…”.
 
Αυτά έχει πει ο Καιρίδης και όπως φαίνεται και από τις υποψηφιότητες Ψαριανού, Τατσόπουλου κλπ., κλπ. στην νεοφιλελεύθερη Ν.Δ. έχει θέση και η αριστερά και ο εθνομηδενισμός.
Όσοι λοιπόν ψήφισαν ή θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία να μην έχουν το θράσος να επικαλούνται τον πατριωτισμό και την σωτηρία της Ελλάδος!
Το κάνουν από ωμό συμφέρον σαν μάζα αγελαία ψηφοφόρων χωρίς συνείδηση, χωρίς αιδώ…
 
“Εναντίον όλων” για ένα όραμα Εθνικό!
 
Ποιο κόμμα είναι αυτό το οποίο από όλα τα κόμματα της Βουλής και όχι μόνον δεν λαμβάνει από το κράτος ούτε ένα ευρώ χρηματοδότηση κατόπιν ειδικής νομοθεσίας (φωτογραφικής και κατά τούτο αντισυνταγματικής…), η οποία ψηφίστηκε από όλα τα υπόλοιπα κόμματα;
Ποιο είναι το μοναδικό κόμμα, που δεν έχει αντιπρόεδρο στην Βουλή με σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, ενώ έχει 16 βουλευτές και έχουν αντιπρόεδρο κόμματα με πέντε βουλευτές!!!
Ποιο είναι εκείνο το κόμμα που έχουν αποκλείσει οι ολιγάρχες αυτής της χώρας από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και από εφημερίδες;
Ποιο είναι αυτό το κόμμα, που ένας σκληρός μηχανισμός της παγκόσμιας εξουσίας το facebook, έχει αποκλείσει την ίδια στιγμή που δίνει πρόθυμα βήμα σε όλους αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους εθνικιστές;
Ποιο είναι αυτό το κόμμα, που μισεί περισσότερο απ’ όλα τα άλλα η παράνομη εξουσία, το ένοχο και αμαρτωλό σύστημα, ποιο είναι;
Είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ύστερα βγαίνουν κάποιοι φασουλήδες και τολμούν και κάνουν κριτική στο Κίνημά μας, παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τους “επαναστάτες”.
Γιατί όμως μας μισούν τόσο πολύ;
Γιατί γνωρίζουν ότι η Πίστη είναι πιο δυνατή από την φωτιά!
Και οι Ιδεολόγοι πιο επικίνδυνοι από τον κάθε καιροσκόπο.
Γιατί γνωρίζουν ότι εμείς δεν μπαίνουμε στο παζάρι τους και σε αυτόν τον κόσμο, που κυρίαρχός του είναι το χρήμα, ό,τι είναι αδύνατον να αγοραστεί και να πουληθεί είναι επικίνδυνο για την εξουσία τους.
Μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί σε μια Πατρίδα που πιστεύουν τελειωμένη, δίνει ένα όραμα για μια Νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των ονείρων μας ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους, σε μαρξιστές και φιλελεύθερους αρνητές της Μεγάλης Ιδέας του Έθνους.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης