Κοινωνία

Στην Κύπρο ο Nicolas Cage για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

tags :
Στην Κύπρο ο Nicolas Cage για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας
Στην Κύπρο αναμένεται να φτάσει ο Nicolas Cage στις επόμενες μέρες για να ξεκινήσει γυρίσματα της νέας ταινίας του
Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Nicolas Cage θα βρίσκεται στην Κύπρο από τις 24 Ιουνίου για να αρχίσει γυρίσματα της νέας του ταινίας, με τίτλο "Jiu Jitsu", σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha TV Κύπρου.
Το "Jiu Jitsu", είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage ο οποίος θα πρέπει να αγωνιστεί εναντίον ενός ισχυρού εξωγήινου που έρχεται στη Γη με σκοπό να την καταστρέψει.
Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ελληνοαμερικανός Δημήτρης Λογοθέτης, ο οποίος με τον Jim McGrath έγραψαν ένα βιβλίο έχοντας τον ίδιο τίτλο με αυτόν της ταινίας.
Η ταινία θα είναι συμπαραγωγή των Λογοθέτη και Martin J. Barab, ενώ το συνολικό της κόστος υπολογίζεται στα € 25 εκατομμύρια.
Η φιλοξενία του καστ και τα γυρίσματα θα γίνουν στα κυπριακά χωριά Μαμμάρι και Λυμπιά , κοντά στην πόλη της Λευκωσίας.
Η περιοχή Μαμάρι θεωρείται ιδανική για τα γυρίσματα, εξαιτίας των σπηλαίων ασβεστόλιθου που βρίσκονται εκεί, ενώ η τα γυρίσματα υπολογίζεται να διαρκέσουν περίπου τρεις εβδομάδες
Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος σήμερα Nicolas Cage έχει βραβευθεί με Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού, το 1996, για την ερμηνεία του στην ταινία "Leaving Las Vegas".

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης