Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στο επίκεντρο η ένταση Ελλάδος-Τουρκίας – Αναζήτηση κατεύθυνσης με αυξημένο όγκο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Στο επίκεντρο η ένταση Ελλάδος-Τουρκίας – Αναζήτηση κατεύθυνσης με αυξημένο όγκο περιμένουν οι αναλυτές
Από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές επιχειρηματικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στη σημερινή συνεδρίαση
Η αύξηση της έντασης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα τραβήξει τα βλέμματα των επενδυτών σύμφωνα με τους αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση.
Η αναζήτηση βηματισμού με αυξημένο όγκο συναλλαγών θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό.
Σήμερα έχει προγραμματίσει γενική συνέλευση η Coca Cola προκειμένου να αποφασίσει
μεταξύ άλλων την επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή αλλά και τη διανομή έκτακτου μερίσματος 2 ευρώ ανά μετοχή.
Η απόφαση της Αττικής Οδού να αυξήσει τα διόδια, κρίνεται θετική για την Ελλάκτωρ από τους αναλυτές με τη Euroxx να σημειώνει πως δεν έχει συμπεριλάβει στις εκτιμήσεις της αύξηση μέχρι το τέλος της σύμβασης τον Σεπτέμβριο του 2024.
Σημειώνεται πως το 66% στην Αττική Οδού κατέχει η Ελλάκτωρ και το 34% η Άβαξ. 
 
Euroxx
Το ΧΑ θα προσπαθήσει να βρει τον βηματισμό του με αυξημένους όγκους συναλλαγών .
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει στα τρέχοντα επίπεδα τιμών λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό και μικτών τάσεων στις διεθνείς αγορές.

ΙΒG
Αν και η ψυχολογία παραμένει θετική, οι επενδυτές ίσως επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν κάποια κέρδη στο ξεκίνημα της χρηματιστηριακής εβδομάδας.

Beta

Στη σημερινή συνεδρίαση οι επενδυτές θα τηρήσουν στάση αναμονής καθώς η ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας είναι αυξημένη.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης