Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τιτάν: Ξεκινά στις 19/6 η Περίοδος Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης

tags :
Τιτάν: Ξεκινά στις 19/6 η Περίοδος Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης
Titan Cement International: Έγκριση Πληροφοριακού Δελτίου και Έναρξης Περιόδου Αποδοχής
Στις 19 Ιουνίου 2019 θα ξεκινήσει η Περίοδος Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Titan Cement International S.A. για την απόκτηση των μετοχών της Τιτάν Α.Ε. και θα λήξει στις 17 Ιουλίου 2019.
Σημειώνεται ότι η TITAN Cement International έλαβε όλες τις κανονιστικές εγκρίσεις που απαιτούνται για την έναρξη της Περιόδου Αποδοχής κατόπιν:
(α) της έγκρισης από την βελγική Αρχή Εποπτείας Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Αγορών (Financial Services and Markets Authority) (i) του ενημερωτικού δελτίου που κατήρτισε και υπέβαλε η TITAN Cement International σε σχέση με τη δημόσια προσφορά των Μετοχών του Ανταλλάγματος και την εισαγωγή όλων των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Euronext Βρυξελλών (εφεξής "Ενημερωτικό Δελτίο"), η οποία ελήφθη στις 14 Μαΐου 2019, και (ii) του συμπληρώματος του Ενημερωτικού Δελτίου (εφεξής το "Συμπλήρωμα"), η οποία ελήφθη στις 12 Ιουνίου 2019, και
(β) της έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (εφεξής η "ΕΚ") του πληροφοριακού δελτίου που κατήρτισε η TITAN Cement International σε σχέση με την Δημόσια Πρόταση σύμφωνα με το Νόμο (εφεξής "Πληροφοριακό Δελτίο"), η οποία ελήφθη στις 18 Ιουνίου 2019,
Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης αναμένεται να ανακοινωθούν στις 18 Ιουλίου 2019 και η παράδοση των Μετοχών του Ανταλλάγματος στους Αποδεχόμενους Μετόχους αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου 2019 ή περί την ημερομηνία αυτή.
Η διαπραγμάτευση των μετοχών της TITAN Cement International στο Euronext Βρυξελλών, στο Χρηματιστήριο Αθηνών (εφεξής "Χ.Α.") και στο Euronext Παρισίων αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου 2019.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης