Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kudlow (Λευκός Οίκος): Οι ΗΠΑ αναζητούν μια εφαρμόσιμη εμπορική συμφωνία με την Κίνα

tags :
Kudlow (Λευκός Οίκος): Οι ΗΠΑ αναζητούν μια εφαρμόσιμη εμπορική συμφωνία με την Κίνα
Ψάχνουμε για μια εφαρμόσιμη συμφωνία με την Κίνα, αυτό είναι απολύτως ζωτικής σημασίας, δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να συνεχίσουν εκείνες τις συζητήσεις με την Κίνα που επικεντρώνονται σε διαρθρωτικές αλλαγές και μηχανισμούς επιβολής, κατά τις συναντήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα τέλη του μήνα, κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής τω G20 στην Ιαπωνία, δήλωσε σήμερα (18/6/2019) ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να συνεχίσουν τις συνομιλίες σχετικά με τις διαρθρωτικές αλλαγές ως προς την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, τις εξαναγκαστικές μεταφορές τεχνολογίας, τα ανοίγματα της αγοράς και τους δασμούς», δήλωσε ο Kudlow σε συνέντευξή του στο «Fox News».
«Ψάχνουμε για μια εφαρμόσιμη συμφωνία, όπως κάναμε πάντα - αυτό είναι απολύτως ζωτικής σημασίας.
Έτσι όλα τα γενικά θέματα θα βρίσκονται στο τραπέζι», πρόσθεσε ο Kudlow.
Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, είχε επιβεβαιώσει ότι θα συναντηθεί με τον Κινέζο ομόλογό του, Xi Jinping, στη σύνοδο των G20.
«Δεν είναι εγγυημένα τα αποτελέσματα -νομίζω ότι το ξέρουμε αυτό- αλλά νομίζω ότι υπάρχει κάποια ικανοποίηση για την επανεκκίνηση των συζητήσεων», συνέχισε ο Kudlow.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης