Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Μόνος του ταυτίστηκε με τον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά ο Τσίπρας

tags :
ΚΚΕ: Μόνος του ταυτίστηκε με τον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά ο Τσίπρας
Απογοήτευσε τον προοδευτικό, αριστερό κόσμο με τις δεξιές αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσε αναφέρει το ΚΚΕ
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του ότι είναι μεγάλο λάθος να ταυτίζει το ΚΚΕ την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αυτήν των Σαμαρά και Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΚΚΕ.
«Ο κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος προφανώς σε αμηχανία και σύγχυση, αδυνατεί να κατανοήσει ότι δεν τον ταυτίζει το ΚΚΕ με τον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά.
Μόνος του ταυτίστηκε, με τις δεξιές αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσε και το 3ο μνημόνιο που μαζί ψήφισαν, δίνοντας το δικαίωμα στη ΝΔ, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, να κουνάνε το δάχτυλο κι απογοητεύοντας προοδευτικό, αριστερό κόσμο» επισημαίνει το ΚΚΕ.
«Μόνο μεγαλύτερη οργή προκαλεί σ' αυτόν τον κόσμο η αναφορά ότι η κυβέρνησή του ακολούθησε πολιτική κοινωνικής δικαιοσύνης, τη στιγμή που εφάρμοσε μια σκληρή ταξική πολιτική, που έφτασε ακόμη και στην κατάργηση του ΕΚΑΣ, ενώ από την άλλη έδωσε απλόχερα δώρα στο μεγάλο κεφάλαιο» τονίζει το ΚΚΕ, αναφέροντας πως «όσο για το σύνθημα «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος», του υπενθυμίζουμε ότι είναι ιστορικά δικαιωμένο».
«Η κυβέρνηση Πλαστήρα ήταν αυτή, που ανάμεσα σε άλλα, εκτέλεσε το Νίκο Μπελογιάννη και τους συντρόφους του κατ' εντολή των Αμερικάνων, με τους οποίους ο κ. Τσίπρας μοιράζεται σήμερα «κοινές αξίες» υποστηρίζει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης