Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το παρασκήνιο της απόφασης Τσίπρα να εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ – Ποιος τον έπεισε

Το παρασκήνιο της απόφασης Τσίπρα να εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ – Ποιος τον έπεισε
Πώς ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να δώσει τον σκληρό «εκτός έδρας» αγώνα σε μία ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα
Αιφνιδίασε ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή (30/6/2019)  μία εβδομάδα ακριβώς πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με την απόφασή του να εμφανιστεί και να παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ την ερχόμενη Τρίτη (2/7).
Εξάλλου ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που είχε απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου να μην εμφανιστούν  στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, απειλώντας μάλιστα με διαγραφές από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Όμως επτά ημέρες πριν από τις εκλογές, με το μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ και ελλείψει debate, αποφάσισε να δώσει τον σκληρό «εκτός έδρας» αγώνα σε μία ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα.
Όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποκαλύπτει στο Facebook, ένας ηλικιωμένος ήταν αυτός που τον «έπεισε» να εμφανιστεί στον ΣΚΑΙ και να δώσει συνέντευξη.
Παράλληλα ο πρωθυπουργός εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον, πως αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook:

«Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας.
Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος.
Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται.
Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.
Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα.
Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».
Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά.
Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...». Του είπα δεν έχεις άδικο.
Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.
Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας.
Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης