Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο νέες πτήσεις της Ryanair για Ελλάδα, Άκτιο-Βουδαπέστη και Καβάλα-Πόζναν

Δύο νέες πτήσεις της Ryanair για Ελλάδα, Άκτιο-Βουδαπέστη και Καβάλα-Πόζναν
Δύο νέες πτήσεις της Ryanair για Ελλάδα
Την έναρξη δύο καινούργιων δρομολογίων από δύο νέα αεροδρόμια της χώρας ανακοινώνει η Ryanair.
Ειδικότερα σύμφωνα με την εταιρεία θα ξεκινήσουν εβδομαδιαίες πτήσεις από Πρέβεζα-Άκτιο προς Βουδαπέστη (Ουγγαρία) και από Καβάλα προς Πόζναν (Πολωνία), κάθε Δευτέρα και κάθε Τετάρτη αντίστοιχα.
Το εκτεταμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair προς την Ελλάδα αναμένεται να μεταφέρει 5,6 εκατομμύρια πελάτες, υποστηρίζοντας πάνω από 4.200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια στα οποία επιχειρεί η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων και των αεροδρομίων της Πρέβεζας και της Καβάλας.
Οι Έλληνες καταναλωτές και όχι μόνο μπορούν τώρα να κλείσουν τις διακοπές τους σε αυτές τις χώρες μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους.
Για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair διαθέτει εισιτήρια για τους συγκεκριμένους προορισμούς από 17,99 ευρώ, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και για κρατήσεις που θα ολοκληρωθούν έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 3 Ιουλίου μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.
«Αυτές οι νέες καλοκαιρινές διαδρομές θα προωθήσουν περαιτέρω τον περιφερειακό ελληνικό τουρισμό και θα συμβάλουν στην μεταφορά 5,6 εκατομμυρίων επισκεπτών σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο» δήλωσε σχετικά η επικεφαλής πωλήσεων και marketing, Chiara Ravara.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης