Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Limit up +20% με υψηλό όγκο η Frigoglass – Αισιοδοξία επενδυτών λόγω αποτελεσμάτων α' 3μήνου 2019

tags :
Limit up +20% με υψηλό όγκο η Frigoglass – Αισιοδοξία επενδυτών λόγω αποτελεσμάτων α' 3μήνου 2019
Οι επενδυτές «ποντάρουν» στο turnaround story μετά και τη δημοσίευση αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου τρέχουσας χρήσης
Με σημαντικό όγκο συναλλαγών ο οποίος ξεπερνάει τις 390 χιλ. τεμάχια και με μεγάλες εντολές αγοράς διαπραγματεύεται στο limit up και στο +20% η μετοχή της Frigoglass.
Ο όγκος μεταφράζεται σε 65 χιλ. ευρώ τζίρος αφού η τιμή της μετοχής βρίσκεται στα 0,1680 ευρώ και η αποτίμηση στα 59,7 εκατ. ευρώ.
Οι επενδυτές «ποντάρουν» στο turnaround story μετά και τη δημοσίευση αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου τρέχουσας χρήσης τα οποία έδειξαν κέρδη 2 εκατ. ευρώ έναντι ζημίας 3,6 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Οι δηλώσεις της διοίκησης αποτύπωσαν μία αισιοδοξία για το 2019, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί αυτό που τονίζουν συχνά στελέχη της αγοράς, πως οι επενδυτές κινούνται αρκετές φορές με το momentum και τη θετική ψυχολογία παρά με τα θεμελιώδη.
Σημειώνεται πως στο πρώτο τρίμηνο οι ελεύθερες ταμειακές ροές ήταν αρνητικές κατά 12,3 εκατ. ευρώ και η εκτίμηση για τις κεφαλαιακές δαπάνες είναι ότι θα ανέλθουν στο σύνολο του έτους στα 25-30 εκατ. ευρώ.
Ο καθαρός δανεισμός ανέρχεται στα 244 εκατ. ευρώ στο τέλος του πρώτου τριμήνου και η καθαρή θέση ήταν αρνητική κατά 88 εκατ. ευρώ και αποτελεί το λόγω που η εταιρεία διαπραγματεύεται στην κατηγορία της επιτήρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης