Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

CNBC: Οι μετοχές της Wall με υψηλές αποδόσεις που προσελκύουν τους επενδυτές

tags :
CNBC: Οι μετοχές της Wall με υψηλές αποδόσεις που προσελκύουν τους επενδυτές
Το CNBC έλεγξε τις μετοχές με τις υψηλότερες μέσες τιμές στόχους για διάστημα δώδεκα μηνών που δίδονται από αναλυτές. 
Με τον S&P 500 να γράφει ήδη πάνω από 19% φέτος, οι επενδυτές προσπαθούν να βρουν τους επόμενους μεγάλους νικητές σε αποδόσεις.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Wall Street, οι μετοχές αυτές θα μπορούσαν να έχουν το μεγαλύτερο περιθώριο για αποδόσεις.
Το CNBC έλεγξε τις μετοχές με τις υψηλότερες μέσες τιμές στόχους για διάστημα δώδεκα μηνών που δίδονται από αναλυτές.
Για να βρει εταιρείες της Wall Street με την υψηλότερη προοπτική , το CNBC επέλεξε μετοχές των οποίων οι προβλέψεις αυξήθηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες.


Η μετοχή της εταιρείας γεώτρησης πετρελαίου και φυσικού αερίου Diamondback Energy είναι εκείνη με τις πιο δυναμικές προβλέψεις.
Οι αναλυτές πιστεύουν ότι οι μετοχές της Diamondback θα σημειώσουν άλμα 44% τους επόμενους 12 μήνες, έχοντας καταγράψει ήδη άνοδο 12% φέτος.
Η συγκεκριμένη μετοχή της Wall Street έχει τις περισσότερες συστάσεις για αγορά από αναλυτές.
Η Merrill Lynch έθεσε τιμή στόχο για την Diamondback τον Μάιο, στα 170 δολάρια, λέγοντας ότι είναι μια "κορυφαία επιλογή" λόγω των αυξημένων φιλικών προς τους μετόχους.
Οι αναλυτές προβλέπουν 25% άνοδο για τη General Motors, η οποία είχε ένα ασταθές έτος.
Η μετοχή της σημείωσε άνοδο τον Ιούνιο, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε υψηλότερο από το αναμενόμενο κέρδος για το πρώτο τριμήνο, καθώς περιόρισε το κόστος και πούλησε πιο ακριβά οχήματα.
Η Credit Suisse ανέφερε για τη General Motors ότι έχει κάνει καλή δουλειά στην εξισορρόπηση τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων επισφαλιών.
Στις αγαπημένες μετοχές της Wall Street περιλαμβάνονται επίσης χρηματοοικονομικά όπως Morgan Stanley, Raymond James Financial και Citizens Financial Group.
Η Amazon συμμετέχει επίσης στη λίστα, καθώς οι αναλυτές προβλέπουν κέρδος 18% για τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου τους επόμενους 12 μήνες.
Μέχρι στιγμής, η μετοχή της έχει διαγράψει ένα εκπληκτικό 29% φέτος, ενώ ο οίκος Loop Capital αναθεώρησε την τιμή στόχο της για την Amazon, τον περασμένο μήνα σε 2,380 από 2,200 δολάρια, προβλέποντας τριπλασιασμό της τιμής για τα επόμενα τέσσερα έως πέντε χρόνια.
Ο πίνακας δίνει μια ιδέα για τις μετοχές που οι αναλυτές κάνουν τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης