Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης: Το ΜεΡΑ25 θα μπει στη Βουλή – Στόχος ο μονομέτωπος ανένδοτος αγώνας κατά της παρασιτικής ολιγαρχίας

Βαρουφάκης: Το ΜεΡΑ25 θα μπει στη Βουλή – Στόχος ο μονομέτωπος ανένδοτος αγώνας κατά της παρασιτικής ολιγαρχίας
Η ψήφος στο ΜεΡΑ25 είναι ο καλύτερος τρόπος για να ψαλιδιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ υποστήριξε ο κ.Βαρουφάκης
Την εκτίμηση πως το ΜεΡΑ25 θα μπει στη Βουλή καθώς οι πολίτες θα το στηρίξουν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου διατύπωσε ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γ. Βαρουφάκης κατά την χθεσινή του ομιλία στην Θεσσαλονίκη.
«Το ΜεΡΑ 25, θα μπει στην Βουλή την Κυριακή, με τη δική σας ψήφο, με ένα στόχο.
Τον μονομέτωπο ανένδοτο αγώνα εναντίον της παρασιτικής ολιγαρχίας, που θα προσπαθήσει να στήσει ο κ. Μητσοτάκης, πάνω στο τέταρτο μνημόνιο που του κληροδοτεί ο κ. Τσίπρας» είπε ο κ.Βαρουφάκης, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του θα είναι η μόνη «αξιόπιστη» δύναμη, μέσα και έξω από τη Βουλή, απέναντι στη ΝΔ και στην παρασιτική ολιγαρχία των τραπεζιτών και των κερδοσκόπων.
«Η ψήφος στο ΜεΡΑ 25 είναι ο καλύτερος τρόπος να ψαλιδιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ» είπε ο κ.Βαρουφάκης, τονίζοντας ότι για την προοπτική να ξαναγίνει κυβέρνηση και πάλι η ΝΔ «φταίει η Αριστερά», όπως. ιστορικά , για τις ήττες της έφταιξαν η διχόνοια και ο αυταρχισμός της, ο μαξιμαλισμός των αιτημάτων, ή αντίθετα η ενδοτικότητα της - και κάλεσε όλες τις δυνάμεις της, να μην στρέφονται ο ένας κατά του άλλου.
«Εμείς από τη Δευτέρα, ξεκινάμε μονομέτωπο ανένδοτο αγώνα εναντίον της παρασιτικής ολιγαρχίας.
Δεν αγωνιζόμαστε εναντίον συντρόφων, ούτε ακόμη και εκείνων που κιότεψαν και υπέγραψαν το τρίτο και το τέταρτο μνημόνιο.
Εμείς δε θα τους δώσουμε ποτέ ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουν την εφαρμογή του τέταρτου μνημονίου, αλλά δεν ισοπεδώνουμε.
Δεν είναι όλοι ίδιοι.
Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ίδιοι με τον Μητσοτάκη, με τον Α. Γεωργιάδη, με όλη αυτή την παρέα, που ράβουν κουστούμια και ετοιμάζονται να μοιραστούν τον ελάχιστο πλούτο που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα, με τους κερδοσκόπους από το Ντελάγουερ και το Νιου Τζέρσευ.
Την Κυριακή θα ψηφίζουμε, ελπίζω να ψηφίσετε ΜέΡΑ 25, τη Δευτέρα ξεκινάμε» είπε ο κ.Βαρουφάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στους συνταξιούχους και με αφορμή την πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό, τόνισε: «Συνταξιούχοι, που ψηφίζετε ΝΔ, έχετε καταλάβει κάτι; Σας τελειώνουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης