Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

INTERAMERICAN: Δυναμικό ξεκίνημα στην Κάλυμνο

tags :
INTERAMERICAN: Δυναμικό ξεκίνημα  στην Κάλυμνο
INTERAMERICAN: Δυναμικό ξεκίνημα  στην Κάλυμνο
Με σκοπό να γνωρίσει η τοπική κοινωνία την INTERAMERICAN, η Διεύθυνση Πωλήσεων και η Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων & Υπευθυνότητας οργάνωσαν στην Κάλυμνο μία ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασης της Εταιρείας και της τοπικής συνεργάτιδος Ιωάννας Βούλγαρη.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 200 φίλοι και πελάτες της εταιρείας, ενώ χαιρέτισε την παρουσία της INTERAMERICAN στο νησί και ο νέος δήμαρχος Καλύμνου, Δημήτρης Διακομιχάλης, ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερη αξία που μπορεί να δημιουργήσει για την τοπική κοινωνία η δραστηριότητα της εταιρείας.
Το ξεκίνημα που έχει κάνει η Ιωάννα Βούλγαρη στην Κάλυμνο, εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, είναι εντυπωσιακό ειδικά στον τομέα ασφάλισης της υγείας και γι’ αυτόν τον λόγο, τιμήθηκε με έπαινο για τις επιδόσεις της από τον Μανώλη Κούτη, διευθυντή πωλήσεων της INTERAMERICAN, που μίλησε στο κοινό και για το «bewell», το νέο, πρωτοποριακό σύστημα υγείας. Με το «bewell» παρέχονται απεριόριστες δυνατότητες σύνθεσης καλύψεων για κάθε ηλικία, με απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση και στο περιθώριο της ατομικής και οικογενειακής ασφαλιστικής ανάγκης και οικονομικής δυνατότητας. Παρευρέθηκαν, επίσης, από τη διεύθυνση εταιρικών σχέσεων και υπευθυνότητας του ομίλου ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής, που παρουσίασε την εταιρεία και την ταυτότητα κύρους, αξιοπιστίας, συγκριτικών πλεονεκτημάτων, αλλά και 50ετούς ασφαλιστικής παράδοσης από ηγετική θέση στην αγορά που διαθέτει η INTERAMERICAN, καθώς και η Χρύσα Ελευθερίου, προϊσταμένη, που επιμελήθηκε την οργάνωση της εκδήλωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης