Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bank of America Merrill Lynch: Θετική για τα ελληνικά ομόλογα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - Υπάρχει δυναμική

tags :
Bank of America Merrill Lynch: Θετική για τα ελληνικά ομόλογα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - Υπάρχει δυναμική
Αναφορικά με την ανάπτυξη για την Ελλάδα η Bank of America Merrill, εκτιμά ότι τα διαμορφωθεί στο 2% το 2019 και το 2020
Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι άκρως θετική εξέλιξη για τα ελληνικά ομόλογα, αναφέρει σε ανάλυσή του ο Ruben Segura-Cayuela της Bank of America Merrill Lynch, ο οποίος δείχνει να προτιμά μια μονοκομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα, από ότι ένας συνασπισμός κομμάτων.
Όπως αναφέρει, δεδομένου του ότι η Νέα Δημοκρατία δείχνει να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία, αυτή η εξέλιξη, εάν επιβεβαιωθεί, θα δώσει νέα δυναμική στα ελληνικά assets, καθώς οι επενδυτές διεθνώς αναζητούν υψηλότερες αποδόσεις.
Το ρίσκο χώρας έχει μειωθεί σημαντικά, γεγονός που καθιστά ελκυστικές τις αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, οι οποίες είναι υψηλότερες άλλων ευρωπαϊκών assets.
Μάλιστα, ο Ruben Segura-Cayuela θεωρεί ότι οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν θετική στάση για τα ελληνικά ομόλογα, ιδιαίτερα έναντι άλλων τίτλων, όπως είναι οι γερμανικές.
Αναφορικά με την εκτίμηση της ανάπτυξης για την Ελλάδα η Bank of America Merrill, εκτιμά ότι τα διαμορφωθεί στο 2% το 2019 και το 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης